soulberry Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 arkeoloji kazılarına gönüllü olarak katılmakla ilgili sormak istediğim bazı şeyler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 bulduğun gömüyü cukka yapamıyorsun cevap vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 istediğin gömüden başlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 okumak isterdim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 çest mi accaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 yol yemek konaklama bedava çest açarsan lutlayamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 klasik pati davranışı olarak trollenicek diye sormadım zaten baştan. iyi ki de sormamışım. varsa bana özelden ulaşsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 bu troll değil yalnız. bu geyik. geyik yaptık sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 herşeye troll demekten trollüyo insanlar topicleri zaten eskiden napıyoduk biz bu konu dışında o zaman troll falan yoktu nesli tükenmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 sos bottle satılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 insanlari arkeolojiden sogutma bolumu baskanimiz alexi, gorurse yazar biseyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 "konunun dagitilmasi" de farketmez. çok da hayati değil zaten farketmez. durum değerlendirmesi yaptım sadece. alexi'yi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Ben şahsen katılmadım ama giden arkeolog arkadaşım var sor istersen ben ona sorayım. Fistan said: yol yemek konaklama bedava çest açarsan lutlayamazsın ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar