Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

e ticaret sitesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sen emlaktan anlarsin, 100 bin ev alip 3 seneye 300 bine satarsin. Baskasi webden anlar 100 bin e site yapip 3 seneye milyona satar.

Anlamadigin ise girmicen de, cok alandan karli bir alan. Zaten bunu tartismakta anlamsiz. Turkiye de de cok faza proje var yuzbinlerce dolarla cikan, bu tarz, sonra milyonlarca dolarlik degerlere ulasan. Bu fiyatlara satilan.

Zaten 200 bin yatirdiginda hepsi siteye gitmiyor yani, reklam vs tarzi seylerede gidiyor.

Profesyonel projelerle hobi projelerini ayirin yani.
Mesaj tarihi:
reyou said:

nedanko said:

Anlamadigin ise girmicen.

ben onu nazik bi şekilde söylemiştim zaten ama arkadaş anlamayıp bi de ders vermeye kalkınca sesimi çıkarmamaya karar verdiydim.
Mesaj tarihi:
az biraz dil bilen biri oturup hazır projeleri biraz yontsa beleşe gelir bu iş. arkadaşlar ne binlerce dolarından bahsediyorsunuz özellikle türkiye'de? ilk yıl ortalama bi host alır yeter işte. web programlamacılığı bu kadar abartmayın öldü artık piyasa.
Mesaj tarihi:
iste o hobi projesi oluyor o zaman, onu ayirdik zaten. zaten bu konuya ozel degildi soyledikleri, genel olarak boyle cikanlar icin soyledim. tr pazari boyle yurtdisinda on milyon, yuz milyon dolarlar konusuluyor, tr de yuz bin dolarlar, bazi projeler milyon dolarlar oluyor.

hobi projesini cikarirsin 500 dolarada, hazir scriptler var kurarsin zaten. onda sorun yok. hatta arkadasin varsa host masraflari 5-10 dolar a cikarsin.
  • Yeni Oluştur...