Louies Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 arkadaslar bi site yapmak istiyorum sahibinden gibi insanlar ilanlarını koyacak sattıkları ilanlardan ben komisyon alacagım... Bunun gibi bir siteyi herşeyiyle nereye yaptırabilirim ? Yaptırdıgım zaman devlete vergi vs her ay ödeyecekmiyim ? Bir şirket kurulumu gereklimidir bu iş için ? Tam anlamıyla bu işi bilen biri bana anlatabilirmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Ben hem projeyi ustlenip hem de sorularini cevaplayabilirim ama sadece bir anlik heves ya da sadece merak ise, ortada ciddi bir proje yoksa isimi gucumu bolup vakit harcamayayim plz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Louies Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Projem ciddi dediğim gibi ama bu konuda hiç bir bilgi alamadım nasıl işliyor vs gibi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Bu kadar ciddi olsaydım öncelikle işi ucundan çakabilmek için her yerde yapılan e-ticaret seminerlerinden birine giderdim 3-5 kuruş ve 3-5 saat ya da gün harcayıp. Şimdi di tutup kandırsa seni napacaksın :P yok yani ondan değil de bir iş hakkında hem ciddi olup hem de o işe dair hiç bir bilginiz olmayışını anlamıyorum açıkçası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Louies Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 ciddi bir sekilde baslamak istiyorum bu sisteme ama bir bilgim yok bilgi edinmek icin buraya konu actım ya zaten arastırma asamasındayım anlayacagın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 işe önceden kafa yorup inceliklerini öğrenen birinin bilgilerine hazır olarak konmak istiyorsun yani =p şaka şaka, kolay gelsin tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Louies Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 hangimiz konmuyoruzki ? :) görünen köy kılavuz istemez...toplumca bilinen biseyi deneme yanılmayla öğrenmene gerek yok toplumdaki insanlara sorarak öğrenebilirsin sende denemelisin cok daha pratik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 İşin teknolojik kısımlarını - web applicationlar , server hizmetleri , tasarım vs. isteklerin doğrultusunda yapacak birçok firma var . Aranızdaki anlaşmayı iyi yapın yeter , ne istediğini bil ve ona göre pazarlığını yap , ürününü al . Ama diğer konulara odaklanman gerekir , pazarlama , finans vs. Tek kişilik bir iş değil bu , şirketleşip başlangıçta ufak da olsa bir ekip kurman gerekiyor , iş takibi için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Louies said: arkadaslar bi site yapmak istiyorum sahibinden gibi insanlar ilanlarını koyacak sattıkları ilanlardan ben komisyon alacagım... peki senin siten sahibinden.com veya gittigidiyor.com varken neden tercih sebebi olacak? yüzbinlerce üyesi olan sahibinden ve gittigidiyor ile yarışabilecek misin? ayrıca bu işin, yazılımın yapılımı ciddi ücrete gelir. öyle 200 300 liraya yaptıramazsın, 1.000-2.000 lira da değil bayağı çıkacan. böyle bir ücreti çoktan gözünden çıkardın mı, extralarını daha katmadan? öyle bir sistem asla stabil olmaz sürekli takip eden birileri gerekir. sen komisyon alacam diyorsan müşteri hizmetleri desteği sunmak durumundasın etik olarak, bu web sitesi için bir ofis açmayı planlıyor musun? hani bu soruların yanıtını veremezsen bu iş bir heves oluyor tim'in dediği gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 okul bitsin ben de bar acicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Brigand said: Louies said: arkadaslar bi site yapmak istiyorum sahibinden gibi insanlar ilanlarını koyacak sattıkları ilanlardan ben komisyon alacagım... peki senin siten sahibinden.com veya gittigidiyor.com varken neden tercih sebebi olacak? yüzbinlerce üyesi olan sahibinden ve gittigidiyor ile yarışabilecek misin? ayrıca bu işin, yazılımın yapılımı ciddi ücrete gelir. öyle 200 300 liraya yaptıramazsın, 1.000-2.000 lira da değil bayağı çıkacan. böyle bir ücreti çoktan gözünden çıkardın mı, extralarını daha katmadan? öyle bir sistem asla stabil olmaz sürekli takip eden birileri gerekir. sen komisyon alacam diyorsan müşteri hizmetleri desteği sunmak durumundasın etik olarak, bu web sitesi için bir ofis açmayı planlıyor musun? hani bu soruların yanıtını veremezsen bu iş bir heves oluyor tim'in dediği gibi. evet aynen öyle ve cdden bu iş büyük bir sermaye gerektiriyor, ayrıca sahibinden ve gittigidiyor tarzı sitelerle rekabet etmen şu an gözümde imkansız ama ben hala varım diyorsan bu yazılımı sana 5000 tl gibi bir fiyata yapabilirim tüm servisler dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 5.000 az o sistem için. işin yarısını geçtikten sonra "5.000 lira için değer miydi" diyip baştan savmayasın veya senin de hevesin kaçmasın dfgdg joomla kurulmasını tanıtım web sitesi yapılmasını istemiyor arkadaş e-ticaret bu public ilanlı hem de... ha hakikaten iyiyim hızlıyım 1 ayda bitirir 2. ay içinde de kullanımdayken/betadayken tüm görünen buglarını kapatırım dersen ayrı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 5bin mi? 5 bine tasarimi ve htmlleri anca cikar o isin. sifirdan yapilirsa min 20-30 bin dolarlik is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 o kadar da değil yaw avustralya değil türkiye şartlarında düşününce yarıya indiriyoruz onu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 au mu? au da min 40-50 bin dolara cikar bu proje :) tr fiyati o dedigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Ufak bir proje ile baslayacaksaniz herhangi bir yazilim yaptirabilirsiniz. 2000-2500 lira butce ile cikabilirsiniz icin isinden su piyasayla fakat ne kadar isinizi gorur bilmiyorum. Sahit oldugum ve 6-7k liraya yapilan benzer tipte bir cok calismanin bile bes para etmez oldugunu soylemeliyim yalniz. Yani her onune gelene proje yaptirmamak gerek bu ulkede. Hal boyle olunca, ciddi projelerin bedelinin 20-30k olmasi gayet normal. Hatta bu tip bir is icin az bile. Firmalar cok daha fazlasini bayila bayila oduyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 b2b sitesi degil ki bu dandik yap gitsin, internet projesinden bahsediyoruz. boyle bir projeye giriyosan (ki girilmez de o ayri konu) min 100-150 bin dolar butceyle girmen gerek.. ki minimum bu yani, normalde bi kac yuzbin gider. o da normal bi is aciyosun sonucta, bi dukkan acip bisi satsan ne kadar yatirim yapican. bu projenin tutmasinin imkani yokta, tutacak yapida oyle yani bi kac yuzbin. sahibinden.com un 80 calisani mi ne var, kucuk isler degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 e hazır ecommerce sitelerinden baslasın? gerci boyle ilanlı falan var mıydı bilmiyorum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 http://www.asp.net/community/projects/ var iste burda bi dolu, free open source, bunlardan birni kolayca uydurursun, paypay, credi karti destekli ayrica, sifirdan bekli 50 bin dolar falandir, bunlardan birini kullanirsan 30 bine fln cikarirsin sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 5 hanelere geçtiğimiz anda adam topikten kaçtı sanırım :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PublicEnemy Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 bir siteye 60bin dolar verenin aklından zoru vardır. daha iyi yatırım yapılacak alanlar var çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 iyi de sadece siteye vermiyosun ki o parayı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 ev alip kiraya versen 60 bin dolarlik ev sana aylik bin dolar getirir. hatta daha az. 60 bin dolarlik site ii bi reklamla bile anca 2-3 sene sonra is yapmaya baslar tutarsa 600 bin dolara elden cikarabilirsin, alcagin komisyonlar vs de cabasi. riskli ama cok kar getirebilecek bi is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 riskine değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 +1 Aldığı riske girmez Birde yazılım piyasasında çok çakal var,oturduğu yerden işini düzgün yapan adam bulmak zor. Eğer ciddi isen özelden mesaj at bana bu işin duayenlerinden bir arkadaşım var,sana onun telini veriyim ,sana en azından fiyat konusunda yardımcı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar