Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Programlama ve Scripting De' en ler 1.0

Parapa

Öne çıkan mesajlar

Neden saçmalıyorsunuzki? Bence herkezin kendine göre bildiğibir şeyler vardır!! Birilerini övmek vs ise amacınız kendiniz birşeyler yapınki birileri sizi övsün.. Saçmalamanın şu bunun tavıından iyi horoz yapıyor demenin de hiç alemi yok.![signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır
//İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ
Sosyal ağlarda paylaş

beberin ninesi yanılmıyorsam wildgenie. Wild ile diğerleri arasındaki fark, süper profesörler ile Einstein arasındaki fark gibi. Söz konusu yaratıcılık, araştırmacılık ve tahmin yeteneğine güvenerek sonucuna emin olmadan (ki belki çok güveniyor ve emin) geliştirme ise veya sphere de ve ultima online da (ikisi tamamen farklı iki olgu) insanların aklının ucundan geçmeyecek en uç bilgileri faydaya çevirmek ise cevap Wild Genie dir. Benim "Senin yerin NASA" dediğim kişidir kendileri. Kendisinden çok şey öğrendim. Öğrenmeye de devam ediyorum.

Ancak gene de bu forumun Türkiye'de UO ya hiç bir şey katmayan, hatta götürebilecek olan bir kaç trilyon anlamsız forumdan bir tanesi olduğunu düşünüyorum malesef. kişisel görüş olduğu için de kapatmıyorum.

iş yapın, yaptığınız işleri konuşun,
iş yapan kişilerin yaptığı işleri değil...
iş yapan kişileri hele hiç değil... işini yapmış yapmaya devam ediyor...[signature][hline]Silencer

[Bu mesaj nbl_silencer tarafından 28 Temmuz 2004 02:58 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj nbl_silencer tarafından 28 Temmuz 2004 02:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...