ozii_x Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 solidhammer said: Karea said: ret rotasyonu Wotlk a S4 rogue mu bırakıp sazan gibi atlayıp retri palayla girip Naxxta bu face roll modelini uyguladığım için wowdan suğumuştum -.- Süper güldüm bu mesaja ben :) sağol dostum. ama soldaki mage çıktı :P
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 hazır topic varken bende birkaç soru sorayim. yukardaki macro gibi faydalı paladin macrosu önerebilirmisiniz. birde merak ettiğim birşey var paladinin spell damage i judgement veya holy dmg vuran bir skill kullandigimizda +spell damage de ekleniyormu? mesela cons 500 vuruyo diyelim +400 spell damage imiz var 900 mu vuruyor?
bloodjackal Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 spell coefficients değerleri var her skilin onlara göre hesaplanıyor spell damage in verdiği + dmg bonus. http://www.wowwiki.com/Spell_power_coefficient Misal Consecration %32 yararlanıyormuş.1k spell powerın varsa 320 sp verir consecrationa gibi gibi gibi.Tabi paladin için her şey sp ile scale olmuyor ap falan da işin içinde var...
Torondor Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Karea said: ret rotasyonu gif'e sesli güldüm :D
Öne çıkan mesajlar