ozii_x Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 solidhammer said: Karea said: ret rotasyonu Wotlk a S4 rogue mu bırakıp sazan gibi atlayıp retri palayla girip Naxxta bu face roll modelini uyguladığım için wowdan suğumuştum -.- Süper güldüm bu mesaja ben :) sağol dostum. ama soldaki mage çıktı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 hazır topic varken bende birkaç soru sorayim. yukardaki macro gibi faydalı paladin macrosu önerebilirmisiniz. birde merak ettiğim birşey var paladinin spell damage i judgement veya holy dmg vuran bir skill kullandigimizda +spell damage de ekleniyormu? mesela cons 500 vuruyo diyelim +400 spell damage imiz var 900 mu vuruyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 spell coefficients değerleri var her skilin onlara göre hesaplanıyor spell damage in verdiği + dmg bonus. http://www.wowwiki.com/Spell_power_coefficient Misal Consecration %32 yararlanıyormuş.1k spell powerın varsa 320 sp verir consecrationa gibi gibi gibi.Tabi paladin için her şey sp ile scale olmuyor ap falan da işin içinde var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Karea said: ret rotasyonu gif'e sesli güldüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar