Dynun Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 http://www.egonomik.com/wp-content/uploads/2010/02/sutlu-kahve-sanati.jpg negzel lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 içmeye kıyamam ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 bahçeli hobbyde yapıyolar bunlardan ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 çok gerekliydi üstüne süsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Racon işte =P Guinness üstüne de yonca yaparlar mesela. Tabi ben henüz İstanbul'da bardakla Guinness servisi yapan barı geçtim Guinness satan bir tane bar bulabildim orası ayrı. Onlarda 10 kağıt istiyor 50lik kutuya. Süttür köpüktür kahve çok kötüyse tamam da ben de süs sevmem orası ayrı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 çok lezzetli gösteriyo kahveyi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Griswold said: Racon işte =P Guinness üstüne de yonca yaparlar mesela. Tabi ben henüz İstanbul'da bardakla Guinness servisi yapan barı geçtim Guinness satan bir tane bar bulabildim orası ayrı. Onlarda 10 kağıt istiyor 50lik kutuya. Süttür köpüktür kahve çok kötüyse tamam da ben de süs sevmem orası ayrı tabi. gines diyince ben bi titriyorum. yapalım bunu haftaya cumartesi. belfest it is. unuttum adını sallamış olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Belfast evet, gidelim o zaman evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 blue saint olsa asıl biryerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar