SoiGash Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Arkadaslar Beagle Fiyatlarını ogrenmek istiyorum googleda falan aradımda bulmadım bu topice 4-5 aylık beagle lar kac $ dan yada milyon dan baslıyorum soylerseniz sevinicem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 canlı hayvanlar satılık değildir. yani paticik ortamında birinden bu topic üzerinden satış yapamassın. özel mesaj ile iletişim kurabilirsin. beagle fiyatları pahalı olabilir. sanırım sayıları az veya nadir bulunuyorlardı. hangi şehirdensin acaba? ankara armada'da sormuştum 800$ demişti. yani alacağın yere göre değişiyor ancak 600$'ın altı olmaz alacağın yer... 800$'ın üstündede bir fiyat veren biryerden alma, alacaksanda pazarlık yap ;)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoiGash Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Yuhh diyorum :D ben 600 $ nerden bulucam :D valla 1 disi 1 erkek beagle i olanlar zengin oldu ciftlestir ciftlestir sat ohh :D yani bole ciftlestirenler uygun bi fiyata verebilirlermi?yoksa satarlarmi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 çiftleştirip satanlar daha çok gazetelere ilan veriyor..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoiGash Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 bi sey sorucam bide bu hemstir turleri icin aşı vs varmı yanı farelerdeki hastalık vs olabilirmi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 sanmıyorum aşı vs. gibi birşeylerin gerektiğini. ancak ömürleri yanlış hatırlamıyorsam 1-2 yıldı..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CorteZ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Nedemek satılık degildir ya yani insanın idealleri olabilir ama dunyada akıp giden gerceklere sırtını dönerse kendi hayal dunyasından oteye gidemez. Dunyanın her yerinde evcil hayvan satılan ve alınan bir seydir. Kendinizi kandırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 cortez öyle olabilir ancak patipet bölümleri sanıyorumki üstü açık bir şekilde yani bu forum alanına şunu satıorm diyerekten girmesi yasak. hayvanlar; "MAL" değildir. birer canlıdır. Satılık insan? desek hoş olurmuydu sence? Olmazdı.. Forum alanının kurallarından birisi hayvan alım satımı açık bir şekilde olmamasıydı. Bunu site yöneticileride özellikle bize iletti. Özel mesaj sistemi ile istediğinizi yapabilirsiniz. Hayvan alım/satım konusunda gelince yapılır, heryerde yapılır. doğru... fakat forumlarda üstü açık bir şekilde (bir topicin içine mesaj yollayarak yapılması yasak). ancak şöyle yapılabilir, birisi topic açar info bilgilerini, vereceği veya aradığı şeyi söyler ona özel mesaj veya info bilgileri ile ulaşılır. burada üstü açık bir şekilde yapılmaz..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 ek bilgi: snoopy'nin bir beagle olduğunu biliyor muydunuz ? (benim bildiğim böle yani)[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 snoopy nin boyutu Beagle a uygun olabilir ama kulakları kesinlikle Basset Hound lara daha yakın =o)[signature][hline] Happiest woman in the world: Bonepart's wife In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com Voys 10.07.2004 tarihinde demişki: "Mesela ölüm döşeğindeki bi adama seni gösterseler gene adam hayata bağlanmaya çalışacaktır yani çok yaratıcı bişey yapmamış adamlar" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 ı ıh kendisi beagle'dır. ufak bi araştırma sonunda doğru bildiğimi gördüm: http://www.unitedmedia.com/comics/peanuts/meet_the_gang/meet_snoopy.html[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Ben zaten deil demedim dedim ki kulakları Basset Hound ların ki kipi uzun Bizde var ki konushuyoz hıh! =oP[signature][hline] Happiest woman in the world: Bonepart's wife In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 pardon özür dilerim =) hadi ya var mı? mükemmel hayvanlardır böle yatışları da diğer köpeklerden farklıdır. yattıklarında arka ayakları göbeğin altında olmaz arkadan çıkar, insan gibi yatarlar. süper şirin şeyler ya[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar