obl Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 http://zamunda.net/signup.php Şu sayfada üyelikler açıldığında beni uyaracak bir firefox eklentisi arıyorum. Ara sıra 1-2 dakikalığına üyelikleri açıyorlar. Varmıdır bilgisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 1-2 dakikalık üyelik açılmasını yakalama ihtimali çok düşük öyle bir eklenti olsa bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obl Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Yapma yav. Yinede biz pozitif düşünelim.Vardır bir yolu. Böyle alarmlı uyaran felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Neden düşük olsun, browserı açık tuttuktan sonra atıyorum adam intervali 5-10 saniye yapar, kontrol eder gayet güzel. Firefox'u ve hatta genel olarak internetini yavaşlatır tabii bu muhtemelen. Halihazırda direk bu site için var mıdır bilmiyorum da, senin belirlediğin bir sayfanın içeriği değişince haber veren daha genel bir add-on ararsan bence daha mümkün olur bulman, bu fazla nokta atışı kaçmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 reload every diye bir eklenti var benim işime yarıyor arada da sürekli sayfaya bakıyor olman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar