Qualius Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 evet alperozg isimli arkadaşımın tıpkı güzel bi yemek tarif eder gibi (ki bunu çok sık yapar) bu forumu tarif ve taltif etmesi sonucunda artık bende üye oldum. selamlar herkese :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 meraba canim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paticik Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 big brother is watching you! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 harbi mi la iyi etmişim ozaman :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paticik said: big brother is watching you! sen de azcik orijinal ol düt. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualius Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 yalnız bu balon hiç hoş olmadı alperozg isimli şahsiyet telefonda bebelere balon diyerekten forum isteğimi kırmaya çalışıyor kaldırılmasını acilen talep ediyorum B) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 üzgünüm herkes o dönemden geçmek zorunda :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualius Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 çok yapıcı konuşuyosun teşekkür ederim bu arada hb arkadaşlar saolun:)-D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?3,4683366#msg-4683526 h.g Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 taltif ne demek edt: sdfg yazamamışım bile Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualius Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Aluriel said: taltif ne demek edt: sdfg yazamamışım bile askerdeyken komutanlarımın kelime hazneme kazandırmış olduğu söylenişi çok gıcık, sinir bozucu bi kelime olup nişan, madalya gibi anlamlara gelmesinin yanında osmanlıcada iltifat etmek manasında da kullanılıyormuş:) insan gıcık olduğu şeyi unutmaz ya o kelime o kadar çok kafama kazınmış ki unutamıyorum:S bazen rüyalarıma giriyor bu kelimeyi sayıklarken uykumdan uyanıyorum :S burdan çıkarılacak sonuç askere gitmeyin B)- Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 tam ben sorucaktım sdf H.g bu arada Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 hehe hosgeldin =] iyi eglenceler Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Hoşgeldin, belirli bir süre sonra( ki bu süreyi nedense hala öğrenemedim) balonunu bana teslim ediceksin, üzülme. İyi eğlenceler =) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 7 gün sonra telefonun çalıcak. edik 4 gün kaldı diridina diridina Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 8 yıl aradan sonra ilk defa düzgün rumuzlu birisi üye oldu. :D Hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 yemin ediyorum tek tek seçsek böyle bir forum oluşturamazdık. hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualius Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Yok ekşiye yazar olmanın şartları şuan çok ağır o yüzden prensipte anlaşamadık :D Balon yataklara düşsem hasta olsam yinede alınmaz mı bu balon? (sigortamda yok..) pekaziz said: 8 yıl aradan sonra ilk defa düzgün rumuzlu birisi üye oldu. :D Hoşgeldin. İşte orda pek emin değilim 8-) çünkü bu ismi 3.5 yıl önce falan wowa başlarken resmen uydurmuştum B)- geçenlerde bi armory den baktım ki aman yarebbi Qualius ismi mantar gibi çoğalmış >:D< hoşbuldum tekrardan.. çok teşekkür ederim hepinize:)-D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 hşgldn Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 hosgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 h.g Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Dartanian said: Hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.