Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 arkadaşlar ben bu erverda büyük emekler harcıyarak bir sürü akrakter kastım ve son 1 aydır sunuculara giremiyorum bu servera ne oldu bilen biri acıklarmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 daha öncede cevap verilmişti sanırım. "yalan oldu".[signature][hline]Loverman! Haha! And here I stand Forever, amen 'cause I am what I am what I am what I am, hey Forgive me, baby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 editler doğru roxside yalan oldu :-)[signature][hline]Fredy........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Geçimş Olsun O zmn[signature][hline] §layer _____ _______ _________ __________ Life Or Dead -_--_§pawn§layer_--_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar