Saeros Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 MRB! <(^____^)> bilgisayarımda altyazıları ve video dosyalarını birleştirmek için harika mı harika, kullanışlı mı kullanışlı, çılgın mı çılgın bir program vardı, fakat bilgisayarım şu an tamirde ve aynı şeyi laptopımda yapmak istiyorum, ancak bi türlü bulamadım programı, ismini de hatırlamıyorum çünkü eğer böyle bi program varsa bildiğiniz nacizane topicime döktürür müsünüz ad(lar)ını amaç: filme altyazıyı GÖMÜP dvd'ye çekip dvd playerda izleyeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 tıvaylayt mı izleyecen gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 virtualdub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 www.handbrake.fr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 bu işlem eskiden çoook uzun sürüyodu, halen öle mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar