Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iOS Uygulamaları

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
fizban said:

gelen aramaları bloklamak için bildiğiniz en iyi app hangisi ?

otomatik blocklayan bişi yok hepsinde şu var x blocklu kişisi arıyor diye gösteriyor
Mesaj tarihi:
Yeni bulduğum appleri baylaşıyım.

DotLock

İçine herşeyi taşıyabiliyorsunuz yazı fotoğraf vs açarken size 2 tane şifre soruyor 1. şifre asıl şifre bu şifre ile açarsanız deponuza ulaşıyorsunuz. 2. Şifre fake şifre açtığınız taktirde boş gözüküyor.

PCamera

Panaromik fotograf ceken bir program kullandıklarım arasında en düzgünü bu ve çekim sırasında kaydırma olmasın diye sistemi var.

Boost 2

Kafanız iyi iken sarabileceğiniz bir numaralı oyun olabilir 360 derece özgürce yarış yapıyorsunuz amacınız cisimlere çarpmadan hızlanmak.

Geared 2

Puzzle tarzı bişi sana belli sayıda küçüklü büyüklü çark veriyor bunları yerleştirip ortadaki sincapı koşturmaya çalışıyorsun.

Action Movie

Haberlere çıkan bir program holywood styleee kaza efektleri çekiyorsun bilmiyorsanız mutlak bakın.
Mesaj tarihi:
myfitnesspal

bugun buldum, kalori hesabı yapan app arıyodum. fazla kurcalamadım ama baya iyi gibi.

bunda hareket falan yokmus ama. gunluk kalori degerlerini falan gosteriyor. kac gun icinde hedefledigin kiloya gelecegini falan fisman. yine de baya iyi.
Mesaj tarihi:
Eşinizden dostunuzdan sevgilinizden kaçırmak istediğiniz belgelermi var ?

O ne o ne diye başımın etini yerse göstermek zorunda kalırım diyemi endişeleniyorsunuz ?

Kimin telefonunuzu kurcaladığını merak mı ediyorsunuz

DOT LOCK BURDAAAA

fake password
girişlerde invisible fota çekimi ve dahası hepsi DOT LOCKda

bu msjı firmaya gönderip reklam parası istiycem birazdan
Mesaj tarihi:
Letsgetthesunshine said:

Ayfona uygun navigasyon programı bilen var mı? Pirana dışında.

ayfonun kendi programı gayet kullanışlı programdan beklentin neki
  • Yeni Oluştur...