SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 ok ben de denedim öyle bişeyler dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Valve key frenzy begins again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 ois steam için davetiye geldi isteyen öm atabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 gelen aramaları bloklamak için bildiğiniz en iyi app hangisi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 momento. eğer güne ait güzel notlar almak, aldığınız notların yanına resim veya gps bilgisi eklemek istiyorsanız çok işlevsel bir uygulama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 anime ya da comic için güzel bi app bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Clear baya güzel ve kullanışlı. Verdiğim paraya değiyor ($.99). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 fizban said: gelen aramaları bloklamak için bildiğiniz en iyi app hangisi ? otomatik blocklayan bişi yok hepsinde şu var x blocklu kişisi arıyor diye gösteriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Yeni bulduğum appleri baylaşıyım. DotLock İçine herşeyi taşıyabiliyorsunuz yazı fotoğraf vs açarken size 2 tane şifre soruyor 1. şifre asıl şifre bu şifre ile açarsanız deponuza ulaşıyorsunuz. 2. Şifre fake şifre açtığınız taktirde boş gözüküyor. PCamera Panaromik fotograf ceken bir program kullandıklarım arasında en düzgünü bu ve çekim sırasında kaydırma olmasın diye sistemi var. Boost 2 Kafanız iyi iken sarabileceğiniz bir numaralı oyun olabilir 360 derece özgürce yarış yapıyorsunuz amacınız cisimlere çarpmadan hızlanmak. Geared 2 Puzzle tarzı bişi sana belli sayıda küçüklü büyüklü çark veriyor bunları yerleştirip ortadaki sincapı koşturmaya çalışıyorsun. Action Movie Haberlere çıkan bir program holywood styleee kaza efektleri çekiyorsun bilmiyorsanız mutlak bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Iphone'dan ipad (only wifi) ile nasil iletisim saglanabilir? Hangi app tavsiye edersiniz? Whatsapp olmuyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 skype? bi de iphone niye only wifi, whatsapp neden olmuyor. bunları da merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 fitness programı arıyorum içinde hareket bol olsun ordan bugün bunu, şu gün şunu yapayım diye kendim ayarlayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 myfitnesspal bugun buldum, kalori hesabı yapan app arıyodum. fazla kurcalamadım ama baya iyi gibi. bunda hareket falan yokmus ama. gunluk kalori degerlerini falan gosteriyor. kac gun icinde hedefledigin kiloya gelecegini falan fisman. yine de baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 buldum Fitness Free Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Eşinizden dostunuzdan sevgilinizden kaçırmak istediğiniz belgelermi var ? O ne o ne diye başımın etini yerse göstermek zorunda kalırım diyemi endişeleniyorsunuz ? Kimin telefonunuzu kurcaladığını merak mı ediyorsunuz DOT LOCK BURDAAAA fake password girişlerde invisible fota çekimi ve dahası hepsi DOT LOCKda bu msjı firmaya gönderip reklam parası istiycem birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Ayfona uygun navigasyon programı bilen var mı? Pirana dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Angry Birds Space çıkmış. Alınır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 toggie said: Angry Birds Space çıkmış. Alınır :) baya güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Alinir derken ? Dogru ya, siz de ucretli. adasdass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 1$ abicim, fakir misin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Android var adamda, tabi ki fakir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Ha ok ozaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Letsgetthesunshine said: Ayfona uygun navigasyon programı bilen var mı? Pirana dışında. ayfonun kendi programı gayet kullanışlı programdan beklentin neki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 iphone'un kendi navigasyon programi yok, maps uygulamasi tam olarak navigasyona girmiyor. tavsiyem iGo MyWay. Kapinin onune kadar getiriyo cogu zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Aynen katılıyorum, hani harita olarak iyi ama araba sürerken bi geçerliliği yok malesef =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar