Masticore Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 http://www.imdb.com/title/tt1358522/ DiCaprio ve Tom hanks'in Catch Me If You Can filmini düşünün hikayenin sonundan başladığını varsayın. İşte öyle bir dizi yapmışlar. Tam bir Kedi-Fare oyunu. Pilot bölümü izledim fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 To solve the hardest crimes, hire the smartest criminal kısmı dexter özentisi olmuş gibi sanki? =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 ya da tarihte defalarca görüldüğü gibi (ted bundy en bilindiğidir) seri katili yakalamak için diğer seri katillerden yardım almaktan özenmiş olabilir mi sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 herifte şebege benziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 mclovin said: ya da tarihte defalarca görüldüğü gibi (ted bundy en bilindiğidir) seri katili yakalamak için diğer seri katillerden yardım almaktan özenmiş olabilir mi sence? Olabilir tabi de dizi sektöründe olunca "bu tuttu bizde böyle bişey yapalım" oluyo biraz. Şimdi hapisten kaçmalı bi dizi çıksa "prison break çakması" denir ama sanki hapishanelerden binlerce yıldır kaçılmıyor mu? =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar