dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Ardeth said: üniversitenin bu kadar tutacağını tahmin etmemiş sdf ben ikincisini çekicekler diye duymuştum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 aslinda özyiğen üniversitesi olsaymis kral olurmus, aldirirdim direk kaydimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Bilkent'e rektör seçilicek Abdullah Atalar şunu demiş: “Bilkent ismi günlük kullanımda yine geçerli olacak. Bilkent web sayfasında yine ‘bilkent.edu.tr’ olarak geçecek. Bütün üniversitenin e-posta adreslerinde yine Bilkent olarak kalacak. Ancak resmi evrakta ‘İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi’ diye geçmesini istiyoruz. Mesela, öğrencilerin diplomasında böyle olmasını istiyoruz.” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 abi bunlar harbi gerizekalı akıllarını peynir ekmekle falan yemişler. ulan adam isteseydi zaten okula kendi adını verirdi size ne ki bunca seneden sonra bilkent gibi ismi konuşan bir ünivesitenin başına ihsan doğramacı koyuyorsunuz? sözlükte biri yazmıştı oldu olacak logodaki bilim sanat teknoloji kısmına ali osman şermin yazın diye aynı o hesap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 aquila said: aslinda özyiğen üniversitesi olsaymis kral olurmus, aldirirdim direk kaydimi. o zamanda ben gitmezdim no wai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Khelben said: aquila said: aslinda özyiğen üniversitesi olsaymis kral olurmus, aldirirdim direk kaydimi. o zamanda ben gitmezdim no wai orası eski süpürge markası rainbow un binası diilmi ? gezdim gördüm bahçeye çıkalım dedi arkadaşlar 2 tane bank 3x3 metre çim vardı gerisi otopark. İşi zor özyeğin'in kampüs yapıcakmış gerçi yakında alemdağ'ın ilerisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 orası eski bank asya nın binası. kampüste seneye değil bir sonraki sene geçilicek şekilde yapılıyor. yakın bir zamanda aşşağıda ki topici uplıcam zaten ordan takip edebilirsiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar