trix Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 ben staj falan bulamadım daha, kapanmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 arkadaşta jp morgan new yorkla goldman sachs londra arasında kalmış, karar veremiyormuş teey tey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 new york olan daha iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 hala okula giden var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Hala liseye giden var sen ne diyosun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 yok artık yıl kaç ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 2010 abi ya 2010 hala lise son üniversiteye giden üyeler var.Nete az giriyolar falan össye hazırlanayım ilk senede kurtulayım diye.İnanabiliyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 eskiden "okullar kapansın yaz gelsin" derdim, hep iple çekerdim haziranı. şimdi kapanmasın diye dua ediyorum. staj, iş, vs. büyüdük galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Caner fakir misin yoksa zorunlu staj mı? Ben yine tatilimi yapıcam en güzel şekilde senin içinde yapabilirim istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Şaka lan belki ben de çalışcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Dartanian said: Caner fakir misin yoksa zorunlu staj mı? Ben yine tatilimi yapıcam en güzel şekilde senin içinde yapabilirim istersen en kötüsü ya. hem fakirim hem zorunlu staj. okul açıkken rahat rahat home office takıldığım şirket yazın ofise istiyo beni. staj yüzünden gidemicem bi de mis gibi paradan olucam gibi geliyo. staj sucks. hatta büyümek sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 fakir edebiyatı yapmayın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 divan edebiyatı yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Zorunlu staj zorunlu olduğun için çok sıkıcı ya. Zorunlu olmasan belki o kadar zorunlu hissetmezsin o zorunlu çalışmakta olduğun yere ama işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 tanzimat fermanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 1. 2. meşrutiyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Dartanian said: Zorunlu staj zorunlu olduğun için çok sıkıcı ya. Zorunlu olmasan belki o kadar zorunlu hissetmezsin o zorunlu çalışmakta olduğun yere ama işte staja gidip bi bok yapmicam zaten. ulan zaten daha staj yeri de ayarlayamadım bi de o derdim var. mllet çatır çutur ayarlıyor arkadaş. sinir oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Sen ayarlayamazsan okul ayarlar da o da harbiden dandik olur ayarlamaya bak :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 aman yok almiym. okul gidip kocaelide bi yer ayarlicak, yazı da kocaelide geçiricem, iyicene dellenicem sonra. istemem. stajı itüde yapmaya kasıyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 İnş abi inş.. Hepimizin yaz için hayalleri var...Kısaca yaz gelsin sevgilimi özledim.Ben yatıyorum sana iyi geceler bana iyi uykular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 "okul bitsin de rahat edeyim" çok yanlış bir önerme canlar. okul bitince başlıyor dertler asıl :/ aaah ah, anlatamıyore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Kendi adıma okul bitsin istemiyorum :D Ancak yaz gelsin asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Emaleth said: "okul bitsin de rahat edeyim" çok yanlış bir önerme canlar. okul bitince başlıyor dertler asıl :/ aaah ah, anlatamıyore. iş hayatı rezalet cidden, 5 kere staj yapmış bi insan olarak çok iyi biliyorum. ama okulda bıktırdı yani.master falan var gerçi o arası iyidir ehau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar