naraso Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 geçen haftaydı bu iki sınav , bu sene össye giren az galiba ama yine de sorayım nasıl geçti kim naaptı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 4-5 sene önce fln burası öss gençliği ile kaynıyordu, netler, puanlar havalarda uçuşuyordu, mat yapamıyorum diye topic açanlar sözele mi abansam diye soranlar fln tey tey tey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 ben sözel olarak girdim, iyidi. töder'e girdim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 özdebire kayıt olmayı tödere girmeyi unuttum dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 yeni konu açmayayım dedim de, YGS'de çıkacak yani eski tabirle 1. bölüm fen konularını(özellikle biyoloji) bilen varsa yazabilir mi veya bir link verebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 özdebir ne zordu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 bu adamlar düşürüyo ortalamayı YHAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Batuhan_BJK said: yeni konu açmayayım dedim de, YGS'de çıkacak yani eski tabirle 1. bölüm fen konularını(özellikle biyoloji) bilen varsa yazabilir mi veya bir link verebilir mi? yok mu yaw bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar