Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota - Murlock ve Ancient (Yeni Hero Analizi)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben yeni oynadım 6.66byi şu sürüm olaylarından dolayı. Murlocka Pt-Vg-MJ-Bm-Vlad kastım 25-3 skorla bitirdim. Gayet iyi hero. Orkid kasanlarda var. 3. skili süper. Ama Ancient'i deneme fırsatı bulamadım daha. Varmı oynayan nasıldır büyülerii, ne kasıyonuz buna.
Mesaj tarihi:
Atack speed için kasıyorlar sanırım, artı sürekli mana regen ihtiyacı ver ben bunun için rob yapıp vlada tamamlıyorum. Atack Speed'te 3. skilden dolayı gerekiyor.
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

abi şaka yaptım ben. ciddiye alıp denk alma. bide çok kötü espri yapmıştım yani. yakışmadı hiç.

Ahahaha :D

Hon'da Warcraft mapi değil mi? Pc kaldırıp kaldırmamak ne alaka? Dalgasın sormuyorum hiç oynamadım onu çünkü.
Mesaj tarihi:
Hımm ben Warcraft mapi diye duymuştum yalnış bilgiymiş. Valla denk gelirse oynarım Dota'dan bıkmasamda artık günde en fazla 2 oyun öldürsen oda.
Mesaj tarihi:
dotanın cok daha iyi grafiklerle oldugunu düşün. öyle birşey işte hon. www.heroesofnewerth.com download et kurulumu. beta key bulamazsan bana pm at herhangi bi maili invite yollarım ben.
Mesaj tarihi:

Tipler sağlammış =) Peki bunun paticik sunucusunda anlaaşıp mı oynuyorsunuz. Örneğin hdi kurdum gelin. Yoksa sürekli oyun bulunabilecek türk sunucuları varmı.
Mesaj tarihi:
Arakdaşlar bize bir davetdaha lazım kyaıt için. Şimdi ilk oyunumu oynuyacamda turkey kanalına girdim kimse cvp yazmıyor. Turkilerin oyunlarını nasıl bulacam acil cevap bekliyorum.
  • Yeni Oluştur...