Pluton Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Niye böle bir saçmalık yapıyo bu 5.3.0 'da bikaç bişey buldum ama herkes preg_match ile değiştirin demiş ? Değiştirmeden yapmanın bi yolu var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 php.ini de Error reporting e ~E_DEPRECATED ekle. error_reporting=E_ALL & ~E_DEPRECATED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Hatanın sebebi ne ki? Çalıştırmıyo çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 heryere baktım bitek php.net'e bakmak şimdi aklıma geldi. php.net said: Evrenkod uyumsuzluğu nedeniyle bu işlevin kullanımı PHP 5.3.0'dan beri ÖNERİLMEMEKTEDİR. http://php.net/manual/tr/function.ereg.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 @ereg diye yaz artık ereg kullanmıyorlar işte perl style takılacaklar. ereg php 3 zamanından kalma olması lazım, 5.3.0'da böyle yapıyorlar 6'da da tamamen kaldırırlar heralde. o değil de evrenkod nedir nasıl türkçeye çeviriyolar bunlar anlamıyorum. kıl olurum terimlerin türkçeleştirilmesine. oldu olacak eğer ( $değişkenim == 15 ) //if ... başka eğer ($değişkenim > 30 ) //else if ... yemezse //else çık(); diye dili çevirselerdi. ama oh wait $'ları da TL yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar