DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 selam dostlar. bir sorunla daha karşınızdayım. olay şu; ana bilgisayar war. wireless modem ve USB yazıcı bu pc ye bağlı. bu ana pc den win7 de home network oluşturdum, laptop ı da bu ev ağına dahil ettim(laptopda da win7 war). ana pc ye baglı olan USB printer ı paylaşıma açtım, laptopdan paylaşılanlar arasında gözüküyor, fakat bağlanılmıyor. "operation failed with error 0x0000000d." diye bir hata veriyor. ağ da dosya paylaşımında fln bi sıkıntı yok ama printer ı bi türlü çalıştıramadım :S warsa bu konuda bilgisi olan yardımlarınızı bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 senin laptopta da driveri kurulu mu printerin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 evet kurulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 aklıma takılan şey, wireless network kurmak için bi wireless ADSL modem yeterli mi yoksa bi wireless router şart mı ? şuan sadece wireless modemle dosya paylaşımı fln oluyo ama printer olmadı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 up up :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 way arkadaş kimse yokmuymuş şunu bilen koskoca pati de :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/itprovistaprinting/thread/d02718d8-cf5d-45de-9206-46714a549ee0 burada aynı hatayı alan birisi printer'ın bağlı olduğu bilgisayarda driver update edince sorun çözülmüş, bir dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 dostum saolsın yarın ofise gittiğimde deniyecem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar