Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 selams. thief 3 oynamak istedim, büyük bi gazla cd lerinden kurdum. açmadı. sildim. netten çektim. kurdum bi daha denedim gene açmadı. uyumluluk modu Xp SP2 ve win98 yaptım olmadı. neden çalıştırmıyo acaba? basıyorum. 1 dk sonra ekran bi kararıyo. aha açılıyo diyorum. hoop tekrar masaüstüne dönüyo. açmıyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 sağ tık > yönetici olarak çalıştır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 şimdi denedim o da yemedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 son patchleri kur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 ben pop warrior within oynayayım dedim. oynamamıştım daha önceden. trapler çıktı mı kare kare oynanıyor oyun mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 thief 3 çift ve dört çekirdekli makinalarda sorun çıkarıyordu (bazen) düzeltmek için thief 3 ü çekirdeklerden sadece 1 inin çalıştırmasını saglayan exeler .bat dosyaları vs vardı. biraz googledan araştırırsan bulabilirsin sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 baktım sitesine. yonun son patchi yok çünkü oyunun hiç patchi yok. yani eğer varsa da offical isteinde yok :(.. bi foum buldum yabancı. orda win7 de çalıştırmak için bi yöntemler sölemişler ama inanılmaz alengirli uzun ve deneyen herkesde de olmamış :( hı bu arada win 7 64 bit kullanıyorum core2duo 2,2, 800ms 1GB nvidia geforge GT240M 4gb DDR3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 buarada dragonmax bu bahsettigim problemleri ben xp de yaşamıştım, win7 de çalıştırmak zor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 2 oyunda xpde rahat çalışıyor :) geçen haftalarda 2sinide kurup denemiştim cdleri dvdye aktarma operasyonu sırasında. amd 64 2x dual ve xp sp3 ve en güncel patchli felan felan benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 1.1 patch buldum, sonra nocd kurdum, bir de cmd ekranından bi takım komutlar ve registiden bikaç değişiklik önermişler yabancı forumlarda. cmd de komutları girdiimde komut doğru ancak erişim engellendi diyo falan.. registide de değişiklik kapılcak key bende yok iyimi.. çalışmıyouu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 win 7 rocks!1!! oh wait :> büyük ihtimalle 64 bit olayı yüzüdünden çalışmıyor oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Bende 32 bitvar gene çalışmıyo :p 640x480 yönetici olarak çalıştır+xp sp2 diyorsun Yer gibi oluyor siyah ekran geliyor hooop tekar masa üstüne :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar