QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 xaty said: Biri dışında diğerlerinde beni anlatmış resmen. Wine'ı her gün değil de haftalık toptan içiyorum, olur mu öyle? adam sağlıklııı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 meh.. bu grafikleri hazırlayan grafiker dahil 3. dünya savaşında ölecek.. ha unutmadan 50yaş ortalama olmalı. sonra herkeşi uyutmalılar. ne yüzü be... bi de dünya çok yalan, sıkıcı bi yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 bi adam vardı hani, sağlıklı beslenme furyasını organik besin zamazingosunu başlatan adam. o da 100 yaşıma kadar yaşayacağım diyip tv de kalp krizinden ölmüştü. gerek yok böyle şeylere, takılın en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 dasaaa said: bi de dünya çok yalan, sıkıcı bi yer. EMO ALERT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 sıkıcı tabi olm.. dışarıda arabalar falan patlıyor mu filmlerdeki gibi.. bombalar son saniyede falan mı etkisiz hale getiriliyor.. ne biliim işte. sabah kalkıyorsun, otobüse binip her sıradan insan gibi, sıradan işine/okuluna gidip geri geliyorsun. onca yol tepip gitmiş, gelmişsin. bi sürü elemanın ağız kokusunu çekmişsin, evde kız arkadaşın trip atıyor bi de. bakıyorsun, hesap ediyorsun, yenisini bulman da ayrı bi efor zaten.. kızın sesi göreceli olarak mute olacak kadar bağırarak tartışmayı sonlandırırken aklına kadir abi geliyor.. ne güzel kükrüyor be! netekim reel hayatta kükreme de yok bak. çok sıkıcı olm hayat. hani bi zevkli tarafı yok cidden. jetpack bile çıkmadı işte.. marduk'ta gelmiyor. nükleer kış hiç gelemedi, e biz başka gezegenlere gidemedik, uçan arabalar da yok.. ne biliim yaw en azından insan dışında başka ırklar olsa da tantana çıksaydı biraz be.. öle 100sene geçmez hacım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Saeros said: evet toprağın altında mal mal yatmak daha iyidir eminim sdf Azot döngüsü filan faydalı şeyler ya, en azından ölünce bi işe yarıyosun. Öbür türlü hiçbir işe yaramadan kenarda duruyosun öyle, sırf oksijen ısrafı. Binbir çeşit sağlık sorunundan kıvranmak ta ayrı bir dert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 yoda gibin bişi olsak yaşa işte 900sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ben ölünce dişlerimi çektirip yaktırın pls. bu da paticik'e vasiyetimdir. rica ediyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ben çekerim ezel ama kim yakar bilmem yanar mı ki :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 cıks yanmaz sorry =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 fırına sürdünmü mis yanar bence =b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ben yakarım!! http://www.amazingrust.com/Experiments/how_to/Images/Thermite2(3-12-06).jpg hep thermite kullanmak istemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 küllerini ne yapalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 küllerimle şaka yapın insanlara =b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ben şaka yaparım! hep insanlara leblebi tozu yerine ölü tozu yedirtip yusuf dedirtmek istemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 teşekkür ederim dasaaa artık gözüm arkada kalmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 dasaaa said: ben yakarım!! http://www.amazingrust.com/Experiments/how_to/Images/Thermite2(3-12-06).jpg hep thermite kullanmak istemiştim gördüm ve arttırıyorum doğru gaz karışımıyla bir oksi asetilen kaynağında şalamanın ucunda 5000 dereceyi görebilirsin. gg thx no re Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 oha tau cannon. hangi mod lan o meriç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 görüyorum ve arttırıyorum. bence tau cannon daha fazla ısı üretiyordur; ama bu konuyla ilgili elimde somut bilgi yok. bu arada meriç dediğim, trakya bölgemizin müstesta bir varlığı olan meriç nehri olm. sen üstüne alınma öyle direk, trakyalı diyorum bir nevi ben sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 hatırlamıyorum bu alev silahını ben hiç. sene 99 da cs ile birlikte bu tf de betadaydı. ara sıra oynuyorduk 2-3 tane haritası vardı zaten. sonra cs aldı başını gitti demek sonra bu tf de bi şekiller yapmışsonradan kendi kafasına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar