Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW PvP Genel Bakış

arcane

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Ben de geçen izledim onu. Deli gibi. Arada adamlar dans edio hareket çekio falan :) Genelde Allied kısmı üstündü çünkü levelları yüksekti oraya gelen adamların. Sonra ne olduğu anlaşılmadan Allied'ların kaçışmaya başlaması gösteriliyor. Bi de bizim eleman nerdeyse hiç dalmıyor, eğer 3 kişilerse karşıda bir kişi falan varsa dalıyor anca :P[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat!
Sosyal ağlarda paylaş

SWG'de covert olayı nasıl bişi ya herkes konuşuo duruyo. Bu arada ırklara göre dönüştüğünüz hayvanın skini değişiyor. Yani bir Tauren kedi olduğunda sarı olurken bir Nightelf kedi olduğunda siyah oluyor..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca Npc ler eyer bir grup üzerine salırıyorsa önce gruptaki mage , shaman , warlocklar , priestlar ı telef etmeye çalışçak
bu arada druid Sayber Panther ile Storm Crow olabiliyor sadece extra war3de de görülen kendine healing büyüsü yapma ve Regeneration özellikleri var druidlerin[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun dinamiğine aykırı düştüğü gerekçesiyle Storm Crow iptal edildi. Yani Druidler uçamicak ne yazık ki. Zaten Druid olmaktan vazgeçmemin bi nedeni de buydu.
O büyücülere dalma olayı da şöle: Kim daha çok "hate" yani gıcık kapma olayı bırakırsa NPC'de, NPC ona dalıyo. Bu hate olayını mesela dmg vererek ya da curse tarzı dmg vermeyen ama pasif olarak zarar veren büyüleri attığınızda sağlıyosunuz. Warriorlar da ilgiliyi kendilerine çekmek için "taunt" adı verilen; "Bana gel hüleyn yiyosa!" tarzı bağırmanızı ve NPC'nin ilgisini çekmenizi sağlayan yetenekler var..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Sosyal ağlarda paylaş

"PvP Server"ı diye ayrı serverlar açmazlarsa sa -ki yapmazlar büyük bir ihtimal ben şimdi beta bazlı konuşuyorum- istediğin gibi dalabilirsin. Tabii kimse düşman bölgesine tek başına gidecek kadar ahmak olmadığı için 2 dakika içine büyük bir savaş çıkabilir...[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Sosyal ağlarda paylaş

Şu anki sistemi açıkliim sana:
PvP yapmak isteyen bi kişi karşı tarafın NPC'sine dalıyor. O taraftan PvP yapmak isteyen kişi varsa NPC'ye dalan kişiye dalıyor. Yani direk dalamıosun adama. İlk kim NPC'ye dalmışsa ona dalmadan o sana dalamıo. Böylece 10 kişi level 99 olup gelip herkesi öldüremiyor. Ama NPC'leri öldürüyorlar sen de şehirde aç kaldığın ve adamların gitmesini istediğin için dalıosun zaten..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...