roket adam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 İzleyenler var mı? Adam geçen programına tek çıktı, dağıttı bitirdi izleyen herkesi. Şimdi daha 2. programına Edip Akbayram'ı çağırmış, fatality çekiyor. İzleyin. Mutlaka izleyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Ben geçen hafta izledim. Güzeldi cidden, ama bütün şarkılarını söyledi ilk programda, 10 bölüm falan sürecekmiş sanırım, sürekli tekrarlayacak mı acaba nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 İlk programda yalnızca kendisi olacaktı, kendi konseri gibi. 1. den sonrakilerde ise hep konuk alacakmış öyle biliyorum ben, işte bugün edip çıkacakmış sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Son program. izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar