Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nikotin Sakızları

Aegean

Öne çıkan mesajlar

2 senedir sigara içiyorum, işte 1 senedir paket almaya başlamıştım günde bi paket içiyodum, bırakıyım ya da azaltıyım dedim 1 senedir ilk defa bir günde yalnızca 1 sigara içtim(biraz önce :P dayanamadım vallahi :)) yaş 16 durum bu yani de merak ettim nikotin sakızları gerçekten işe yarıyor mu? o sigara içme ihtiyacını gideriyormu? nerden bulabilirim? bi de tadı nasıl :P[signature][hline]yok imza mimza başka kapıya haydeee
Sosyal ağlarda paylaş

hiç kullanmadim o sakizlardan ama sanmiorum yani sigaranin yerine geçiceini. böle ilk yaktiin anda çikan duman kokusunu verebilirmi? içine çekince cigerlerine dolduunda verdii zevki verebilirmi? hele böle 2-3 saat içmeyip de krizdeyken içersen vücuduna verdii gevseme hissini verebilirmi? hiç sanmiorum =P
niahah sigara rules[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb
Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary
Sosyal ağlarda paylaş

afedersiniz de, özendirici mesajlar atılmasa daha iyi olmaz mı?
ben de içiyorum, ancak içmeyen adamın gözüne gözüne sokmak gibi bir hayvanlığım henüz olmadı. sizin de olmasın bir zahmet de, insan desinler.

[Bu mesaj BombaciMulayim tarafından 27 Temmuz 2004 21:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Aragorn-, 27 Temmuz 2004 21:01 tarihinde demiş ki:
hiç kullanmadim o sakizlardan ama sanmiorum yani sigaranin yerine geçiceini. böle ilk yaktiin anda çikan duman kokusunu verebilirmi? içine çekince cigerlerine dolduunda verdii zevki verebilirmi? hele böle 2-3 saat içmeyip de krizdeyken içersen vücuduna verdii gevseme hissini verebilirmi? hiç sanmiorum =P
niahah sigara rules

içmediğim halde içesim geldi ayıptır bee :P[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sensible, 27 Temmuz 2004 21:33 tarihinde demiş ki:
"Parayla kendine zarar vermek aptallıktır." Kimse kusra bakmasın valla,benim annem babam da içiyo...

Herkezin zevki kendine, sigara icmek insani aptal yapmiyor kimseyi, ya da insanlarin aptal olup olmadigina sen karar vermiyorsun degil mi?
ve de annenin ya da babanin sigara icmesi, sigara icenlere "aptal" genellemesi yapma hakki da tanimiyor..

[Bu mesaj Hush tarafından 27 Temmuz 2004 21:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

evt hızlı yaşıyorum :) bunun yanında 1 senedir ciddi ciddi kaykayla ilgileniyorum, bi kaç senedir arkadaşların grubu ve konserleri sayesinde, bol bol içtim pogo yaptım yine içtim (cok pis bira fondiplerim!), pilardo severim cok ii oynayamıorm galiba bilmiorm belkide oynuyorumdur(!? :P) ama okul zamanı gideris genelde arkadaşlarla, son 4 aydırda kız arkadasımla ankarada yapılabilcek hemen hemen herseyi yaptık vala, yapcak bişi kalmadı gidicem buralardan :P ha bide yarışmacı arkadaşlara basarılar(cok kendini tanıtma yazısı oldu esprik yapiim dedim :P)[signature][hline]yok imza mimza başka kapıya haydeee
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...