Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 2 senedir sigara içiyorum, işte 1 senedir paket almaya başlamıştım günde bi paket içiyodum, bırakıyım ya da azaltıyım dedim 1 senedir ilk defa bir günde yalnızca 1 sigara içtim(biraz önce :P dayanamadım vallahi :)) yaş 16 durum bu yani de merak ettim nikotin sakızları gerçekten işe yarıyor mu? o sigara içme ihtiyacını gideriyormu? nerden bulabilirim? bi de tadı nasıl :P[signature][hline]yok imza mimza başka kapıya haydeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 hiç kullanmadim o sakizlardan ama sanmiorum yani sigaranin yerine geçiceini. böle ilk yaktiin anda çikan duman kokusunu verebilirmi? içine çekince cigerlerine dolduunda verdii zevki verebilirmi? hele böle 2-3 saat içmeyip de krizdeyken içersen vücuduna verdii gevseme hissini verebilirmi? hiç sanmiorum =P niahah sigara rules[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 pü allah belanı bi tane daha yaktım :D[signature][hline]yok imza mimza başka kapıya haydeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Oha yaf bırakmaya çalışan adam söylediğin şeye bak. ahah sanada LoL be Aegean[signature][hline]Kiddo marka Roketatarlı Muz Kızartmaları Güvenle İçiniz... Müseccel Marka(C) Her hakkı mahfuzdur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 "Parayla kendine zarar vermek aptallıktır." Kimse kusra bakmasın valla,benim annem babam da içiyo...[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 2. ve 3. mesajlar super hahah[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 16 ya kadar ne zaman sigaraya başladın ne zaman bırakıyosun ? :)[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 eha lol bende annemden otlanıyom param cebimde :P (yanlış anlama benimde içim gidiyo parayı verirken yoksa, komik bi durum oldu onu söledim :))[signature][hline]yok imza mimza başka kapıya haydeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 @kahliae: nasıl?anlamadım?[signature][hline]yok imza mimza başka kapıya haydeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 afedersiniz de, özendirici mesajlar atılmasa daha iyi olmaz mı? ben de içiyorum, ancak içmeyen adamın gözüne gözüne sokmak gibi bir hayvanlığım henüz olmadı. sizin de olmasın bir zahmet de, insan desinler. [Bu mesaj BombaciMulayim tarafından 27 Temmuz 2004 21:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 said: -Aragorn-, 27 Temmuz 2004 21:01 tarihinde demiş ki: hiç kullanmadim o sakizlardan ama sanmiorum yani sigaranin yerine geçiceini. böle ilk yaktiin anda çikan duman kokusunu verebilirmi? içine çekince cigerlerine dolduunda verdii zevki verebilirmi? hele böle 2-3 saat içmeyip de krizdeyken içersen vücuduna verdii gevseme hissini verebilirmi? hiç sanmiorum =P niahah sigara rules içmediğim halde içesim geldi ayıptır bee :P[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pati Sistem Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 said: Sensible, 27 Temmuz 2004 21:33 tarihinde demiş ki: "Parayla kendine zarar vermek aptallıktır." Kimse kusra bakmasın valla,benim annem babam da içiyo... Herkezin zevki kendine, sigara icmek insani aptal yapmiyor kimseyi, ya da insanlarin aptal olup olmadigina sen karar vermiyorsun degil mi? ve de annenin ya da babanin sigara icmesi, sigara icenlere "aptal" genellemesi yapma hakki da tanimiyor.. [Bu mesaj Hush tarafından 27 Temmuz 2004 21:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 said: Aegean, 27 Temmuz 2004 21:40 tarihinde demiş ki: @kahliae: nasıl?anlamadım? Bu kadar ömre çok şey sığdırmışsın.. Başlamış baya bir süre içmiş ve bırakmaya da kasmışsın.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 lol[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 evt hızlı yaşıyorum :) bunun yanında 1 senedir ciddi ciddi kaykayla ilgileniyorum, bi kaç senedir arkadaşların grubu ve konserleri sayesinde, bol bol içtim pogo yaptım yine içtim (cok pis bira fondiplerim!), pilardo severim cok ii oynayamıorm galiba bilmiorm belkide oynuyorumdur(!? :P) ama okul zamanı gideris genelde arkadaşlarla, son 4 aydırda kız arkadasımla ankarada yapılabilcek hemen hemen herseyi yaptık vala, yapcak bişi kalmadı gidicem buralardan :P ha bide yarışmacı arkadaşlara basarılar(cok kendini tanıtma yazısı oldu esprik yapiim dedim :P)[signature][hline]yok imza mimza başka kapıya haydeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Vay.. Burcun ne senin?[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Azmodai +1213432 =))))[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Daha ilginci ben hayatımda ne içki ne sigara ağzıma koymadım.. :) Ama arada bir absolut , jb şişelerini evde görünce nasıl özeniyorum var yaaa.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 falla bizim eve gelen arkalrım kufur ediyo bizim barı gorunce ama ben hiç birini içmem =)[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Ben başlarsam özencikten başlarım :)[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 boğa da konu fazla sapmış glba :P[signature][hline]yok imza mimza başka kapıya haydeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 onu bunu bilmem de sigaranın iğrenç koktuğunun farkındasınız di mi? terlemiş soğan yemiş adamdan beter valla. nikotinlisi yoksa nanelisinden alın bi zahmet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar