Clubber Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 merhaba arkadaşlar..salı günü septum deviasyon (burun kemiği eğriliği) ameliyatı geçirdim..başarılı geçti artık rahat nefes alabiliorum vs...fakat kalp ritmimde bi sorun var sanırım çok hızlı yada düzensiz atıyor..yarın doktora gideceğim kontrol için ama merakımdan dayanamayıp sorim dedim..bilen varmı ? narkozun yan etkisi olabilirmi ? düzelirmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 ohooo benimde var ondan ya. askerde ameliyat olursun istirahat alırsın 2 ay falan diye yaptırmıyolar beni. şimdi sende böle dedin ./ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clubber Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 eğer rahatsız olmuyorsan çok bekle ama rahatsız edecek derecedeyse ol bence..ben uyuyamıyordum geceleri falan beslenmemi falan etkiliyordu oldum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 yok beni o kadar etkilemiyor. sadece nezle/grip falan olduğumda hissettiriyo. seninki aşırı derecede eğriydi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Burunla igili aynı sorun bende de var. Ameliyat ile ilgili biraz bilgi verebilirmisin? Kalp için doktora görün. Dediğin gibi olabilir narkoz falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clubber Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 ameliyat gayet basit...kan tahlili (kansayımı vs.) ve akciğer filmi istiyorlar...sigara kullanıyorsan doktor bunu ameliyat öncesi ailen yanında değilken soruyor =)...ameliyata aç karna giriyorsun narkozu veriyorlar sonra bi uyanmışsın burnunda bandajlar falan..hafif bi ağrı oluyor..bu kısma kadar herşey çok rahat...burnunun şekli değişmiyor sadece çok az düzeliyor eğri kısım ama estetikle bi alakası yok...sadece nefes almanı engelleyen kısım kırılıp alınıyor...neyse o bandajlar tamponları tutuyor burundaki...tamponlar 48 saat kalıyor (bünyeye ve eğriliğe göre değişiyormuş)...antibiyotik ve ağrı kesici veriyorlar..ama geceleri uyku sorun oluyor çnki sırt üstü kalmak zorundasın..bütün gün yattığın içinde uyuyamıyorsun...48 saat sonra tamponlar çıkarılıyor burada biraz acı çekebiliyorsunuz tamponlar yapışırsa falan bende öyle oldu acıdı biraz..sonra sana sprey fln veriyorlar brnu nemli tutsun diye..tamponlar çıktıktan 2-3 gün kontrole gidiyorsun temizleme için...ben temizleme aşamasındayım...ama rahatlıyor insan oldukça.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 ameliyat ne kadar sürüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clubber Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 1 saat =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar