PZero Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 TSL 23. Hafta Karşılaşması tarih : 27 Şubat Cumartesi 19.00 stad : Kayseri Kadir Has forzadan direk yapıştırdığım için büyük harfli cıkmış yoksa özel bir gayretim olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 beşiktaş niye capsle? bu kadar kompleksli olmayın yahu. kayseri beşiktaş bursa bunlar aynı seviyede takımlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 aşk başka türlü tarif edilemezde ondn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 kafkas üzer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 heralde ölürken son sözlerinde bunlar olcak. beşiktaş bursa bilmem kim aynı seviyede. yazık lan hala nelerle uğraşıosun be adam cangele yok maçta avantaj bizden yana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 beşiktaş son 3 senedir kayseri deplasmanında gol atamadı. 3-0 2-0 1-0'lık 3 tane mağlubiyet var. fena üzülecek pzero ve saz arkadaşları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 off evet ölürken kesin beşiktaşı dusuncem sadsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 denk güçlerin mücadelesinde zevkli bir maç olması dileğiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Beşiktaş için sezon bu maçla biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 bitsinde kapatalım şu lig tv'yi. ya bu takım bu haliyle şampiyonluğa gitse bile içim sıkılıyor. gol atamayan bir takım kuruldu bu sene. böyle oynayıp şampiyon olacaklarına güzel futbol oynayıp 5. olsunlar razıyım... kaldıki böyle oynayıp 5. olucaz bu gidişle.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 kayseri pataklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 nereye pataklıyor gs maçında oynadığımız gibi oynarsak sahaya gömeriz . bu maç cok farklı olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Kazanan UEFA biletini kapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 kayseri üzer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 beşiktaş gol yollarında biraz şanslı olursa maçı alır heralde. ha yok illa direğe vurucaz. şut çekmicez kale önünde ben çekmem sen çek oynarlarsa kayseri affetmez :D ama bu maçta beşiktaşın kolay kolay yenileceğini sanmıyorum. en kötü beraberlik. ferrari de döndü zaten. en azından savunmaya güvenebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Kayseri tokat manyağı yapar acımaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 kadroyu biraz önce ntv sitesinde gördüm inanamadım heralde yanlıştır dedim 2 siteyi daha kontrol ettim doğruymuş. bu tarz şeyler yazmayı sevmem ama musafa denizli gerçekten kendinde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 güzel attı tello. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 birileri beşiktaşı kutsuyor. kimse çıksın o ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 tello guzel attı hakkaten. moral olmustur adamada. yazık yahu 8.8 nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 tello yatıp kalksın dua etsin türkiye'de olduğuna. 3. dünya ülkesi falan değiliz. adamın canının kurtulmasına vesile olduk belki de. inşallah tello ve diğerleri akıllanmıştır, diğer akrabalarını da istanbul'a getirirler. aslında türkiye'de deprem hattında ama marmara'da daha 10 yıl önce büyük bir deprem oldu, daha garanti amerika kıtasından en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 or1on ne içtin abi sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 hakketten kafan mı iyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 kötü bir şey demedim ki. keşke böyle bir şey olmasaydı. ama imkan varken kullanmak lazım. ciddiyim gayet. ölenlerin de toprağı bol olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar