barbu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 eger ch degilsek lavel 10 altındaki yaratıkları kontrol edebiliyoruz diye biliyorum. datapad de hiçbir komut gözükmüyo. nasıl train edebilecez bunu. hayvanı çağırabiliyorum. ama beni izlemiyor. şimdiden teşekkürler.[signature][hline]aklıma imza gelmiyo yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Ch ler komut atayabiliyor hayvanina.Soyle bir ch ye ver pet ini komutlari versin sonra sana geri versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
estrangeds Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 droid egitir gibi. radial menuden komut seciyosun, mesela guard. sonra "g" diyosun hayvana. yeni komut ogrenmis oluyor. stay icin "kir kicini otur", trick icin "haydi oturmaya mi geldik" gibi komutlar iyi oluyor.[signature][hline]Timekszi Beqir, Eclipse. Riqeb Cleefszi, Eclipse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 ch olmak ne kolaymış ya 2 defa naff grubuna katıldım bir bakmısım noice ch yim.artık kendi hayvanımı tama edebileceğim.[signature][hline]aklıma imza gelmiyo yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
estrangeds Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Yavin IV'de Geo Cave'de iyi yapilir CH. hatta gaza gelir bircok prof birden yaparsin ayni anda. mesela CH, SL, Pistoleer bir arada.[signature][hline]Timekszi Beqir, Eclipse. Riqeb Cleefszi, Eclipse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar