mardox Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 başka bankadan bi kredi kartı çıkar :P yapcak pek bişi kalmamış başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Nedendir bilmiyorum ama Blizzard Ziraat bankası - Maximum - visa kredi kartını kabul etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 ripe said: Nedendir bilmiyorum ama Blizzard Ziraat bankası - Maximum - visa kredi kartını kabul etmiyor. farm yapacağım deseydin :P belki ziraatin beyni çalışırdı :) şaka bir yana malesef bazı bankalarımız ve orada çalışan değerli insanlar halen daha kredi kartlarının kullanım alanlarının nerelere genişlediği konusunda bir çareler. benzer bir sorunu ben banka'ya daha doğrusu bankada ki görevliye "yurtdışına gideceğim, orada harcama yapmada sorun çıkar mı diye anlatarak açıklamıştım", adama internetten alışveriş dediğinde ilgili görevli türkiye'deki internet sitelerinden gibi algılamış olabilir. Bir banka ile onların anlayacağı dilde "taneli, sakin, 5 yaşında çocuğa açıklarcasına ve kartın kullanılacağı yerin lokasyonunu da belirtere" konuş derim yok hala çözülmedi mi git bir media markt yada bimeks'e al bir game card onla çöz :) yurdumun banka memurları :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 aynen öyle... Geçenlerde iş bankasına gittim. Kredi kartımın yenisi gelmişti "süresi bitmiş" son kullanma tarihi ve arkadaki son 3 haneli rakam değişmiş.. Dedim ki veznede ki adama "bunlar değişmiş prb olur mu? Internetten kullanıyorum kartımı, aylık üyesi olduğum yerler var" dedim.. Oda kem küm etti cevap veremeyince müdüre sordu. Müdüre de bir kere daha anlattıktan sonra sanırım %50 "şansla bişi olmaz" dedi. Gerekli değilmiş onlar. Ama tutmadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 arkadaslar ziraat ve maximum kart denıodum sorun ondaymıs demek ki :D arkadas kendi kredi kartıyla denedi azerothda at kosturmaya devam edıorum suan soruna yardım etmeye calısan herkese burdan tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 yeni aklıma geldi de sanal kart kullansaydın asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hgokberk Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 İş bankasının öğrenci kartıyla ödeniyor mu yahu bu oyun ? Buna başvurmayı düşünüyorum birkaç güne.Arkadaşı sömürmekten bıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Bende var öğrenci kredi kartı ödeniyor.Zaten limiti düşük olmasının dışında bi numarası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 hgokberk said: İş bankasının öğrenci kartıyla ödeniyor mu yahu bu oyun ? Buna başvurmayı düşünüyorum birkaç güne.Arkadaşı sömürmekten bıktım. ödeniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hgokberk Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Buyse said: hgokberk said: İş bankasının öğrenci kartıyla ödeniyor mu yahu bu oyun ? Buna başvurmayı düşünüyorum birkaç güne.Arkadaşı sömürmekten bıktım. ödeniyor. hop. yardır mürsel. tamamdır teşekkürü bir borç bildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 wotlk alinca bir aylik bedava oynama sansi oluyomu? trial i kullandim coktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar