Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 sizce sum41 ınkimi daha iyiydi yoksa şimdiki mi? ben sum41 dan yana kullanıom oyumu[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları Koc asker yolla bana pls
Norton_Antor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 sum 41 daha iyiydi.şimdiki iğrenç ötesi bi şarkı bence sırf piyasa olsun diye yapmışlar.söyleyen de plastik gibi birşey görünce midem bulanıyor.
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 aynen aynen katılıyorum aynen!!![signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları Koc asker yolla bana pls
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 spiderman soundtrack nickelback - hero değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum?[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 oda vardı sanırım :D[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları Koc asker yolla bana pls
Schifo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 1 de oydu .zaten o süper ötesi.sum41 mi yapmış şimdikileri[signature][hline]Müzik ruhun orgazmıdır Aşık kelle
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 hero süperdi, şimdikini bilmiyorum ama sum41 sevmiyorum pek. galiba dinlediydim bi ara da unuttum tamamen.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 what we are all about st si :D[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları Koc asker yolla bana pls
Öne çıkan mesajlar