Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tuğba'yla üzüldük!

delimanyakcapkin

Öne çıkan mesajlar

denwa said:

Gercekten bravo ne olursa olsun gercekten helal olsun.

Ulkemizde spor denildi mi akla o aptal ayaktopu sporu geliyor sadece bu sebeblede afyonlanmis zihinler kim nereye transfer oldu ile ilgileniyor.

Neyse uzun lafin kisasi ulkeyi bu hale getirenler utansin!

aptal ayaktopu? sacma sacma konusmayin surda, dunyanin en populer sporundan bahsediyorsunuz, insanligin tamami aptal degildir. Siz sevmiyorsunuz diye, azinliktasiniz diye bir ayricaliginiz yok.

Olimpiyata sporcu yetistirmekte genel olarak sorunlar var zaten, rewondor'un bahsettigi olaylari ben de cok gordum farkli spor dallarinda. Uzucu bunlarin hepsi, sporun ilerlemesinden cok her federasyon devletten ve GSM den aldigi butceyi kendi cebine akitmakla mesgul oldugu icin sporcu falan yok ortada.

yaziklar olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

önce halkının yaşam standartını ferah seviyesini yükselteceksin ki sonra bu insanlar spor yapsın, sonra spora destek verilsin
sporcular yetişsin
bence böyle.
aç ayı oynamaz

ben bunun biraz tersini düşünüyorum, nerde sefalet varsa, yaşam koşulları güçse ordan sporcu çıkıyor. Ha snooker'da golf'te geçerli olmaz da bu, avrupadaki futbolcularda fln hep fakirlikten gelme, futbola, işte bi spora el atayım da kendimi kurtarayım düşüncesi ile hareket edenler. (istisnalar var tabi)

zamanın sscb'side böyleydi biraz, federasyonun altında bulunan fakir ülkelerdeki insanlar işte atlet olayım, güreşçi olayım hayatım kurtulsun düşüncesi ile başarılı olanlar.

rahat adam spor yapmaz zaten, gün boyu oturur kıçının üstüne :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...