Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 denwa said: Gercekten bravo ne olursa olsun gercekten helal olsun. Ulkemizde spor denildi mi akla o aptal ayaktopu sporu geliyor sadece bu sebeblede afyonlanmis zihinler kim nereye transfer oldu ile ilgileniyor. Neyse uzun lafin kisasi ulkeyi bu hale getirenler utansin! aptal ayaktopu? sacma sacma konusmayin surda, dunyanin en populer sporundan bahsediyorsunuz, insanligin tamami aptal degildir. Siz sevmiyorsunuz diye, azinliktasiniz diye bir ayricaliginiz yok. Olimpiyata sporcu yetistirmekte genel olarak sorunlar var zaten, rewondor'un bahsettigi olaylari ben de cok gordum farkli spor dallarinda. Uzucu bunlarin hepsi, sporun ilerlemesinden cok her federasyon devletten ve GSM den aldigi butceyi kendi cebine akitmakla mesgul oldugu icin sporcu falan yok ortada. yaziklar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 önce halkının yaşam standartını ferah seviyesini yükselteceksin ki sonra bu insanlar spor yapsın, sonra spora destek verilsin sporcular yetişsin bence böyle. aç ayı oynamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 soviyetler bile sefalet icinde sporcularina hayvan gibi destek veriyordu. benzer sistemler yaratilmali. Hayir isin kotusu, bu tip butceler de var, sporculara para da verilir aslinda da federasyonlar bu paralari yemekle mesgul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 turkiye de bi ilk once insana deger verilsin daha sonra sıra sporcuya gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Fistan said: önce halkının yaşam standartını ferah seviyesini yükselteceksin ki sonra bu insanlar spor yapsın, sonra spora destek verilsin sporcular yetişsin bence böyle. aç ayı oynamaz ben bunun biraz tersini düşünüyorum, nerde sefalet varsa, yaşam koşulları güçse ordan sporcu çıkıyor. Ha snooker'da golf'te geçerli olmaz da bu, avrupadaki futbolcularda fln hep fakirlikten gelme, futbola, işte bi spora el atayım da kendimi kurtarayım düşüncesi ile hareket edenler. (istisnalar var tabi) zamanın sscb'side böyleydi biraz, federasyonun altında bulunan fakir ülkelerdeki insanlar işte atlet olayım, güreşçi olayım hayatım kurtulsun düşüncesi ile başarılı olanlar. rahat adam spor yapmaz zaten, gün boyu oturur kıçının üstüne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 senko haklı brezilya çok zengin olduğu için değil, fakir çocuklar tüm gün top oynadığı için futbolda bir numara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar