Schwarzkopf Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 para bayıp lisanslı egitim cdsi aldım. fakat her seferinde cd yi takıp çalıştırmak istemiyorum. kopya engelleme yazılımını silme gibi programlar var. acaba onları kullansam cd ye bi zarar verir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 cdler ustune yazilmayan urunlerdir yane program yukleyerek felan bisi yapamassin orjinal cdye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 iso olarak image'ını çıkarıcan cd'nin harddiske kaydedicen sonra sonra alcohol 120% gibi bir programla virtual cd sürücüsü yapıcan sonra harddiskdeki iso image'ını bu virtual cd sürücüne sokacak alcohol ile. Hatta alcoholda bilgisayarı her açınca aynı isoyu açma gibi bi seçenek olması lazım sürekli ulaşabilmen için. bence bi sorun olmaz cdyi kopyalıyorsun sadece eğer böle hi-tech bişeyle cdnin orijinal olmadığını anlayıp internete bağlanıp cd'keyini iptal ederse ve programı her açtıktan sora internetten cd key'ini kontrol ediyorsa bişey olabilir. Mesela internet kablonu çıkarıp eğitim cd'sini açabiliyorsan iyi bi işaret derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Cd'de copy protection varsa .iso halindede kaydedemez. Bu sorunun çözümünü bende merak etmekteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 clone cd ile bit by bit kopyalayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 anydvd , clonedvd bunlar sürücüyü görmüyorlar bile, kopyalayacagım klasörde, .cmp , .info uzantılı dosyalar ve bir de player.exe var.... anlayan birisi varsa çok ii olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar