Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sevgili yapıkredi bankası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kitap almak için istediğim paranın 35 lirasını "Yıllık işlem bedeli" adı altında gaspettiğin için allah belanı versin

senin yüzünden öküz gibi kaldım lan, bi ton da yol gittim boş beleş. vadesiz hesapta ne işlemi arkadaşım, bankamatiğinizden fiş bile almıyorum lan, masrafsız müşteriyim

koduum bankası
Mesaj tarihi:
benden de çekmişler onu ki hesabı ocak ortasında açtım ocak sonunda çekmişlerdi 35 lira
bendeki de vadesiz hesap sadece
bi de yıllık işletim bedeli diye çekiyo ameleler ya sanki 1 yıldır ordayım da çekiyolar
Mesaj tarihi:
gittim konuştum ordaki kadınlardan biriyle, her yıl aralık ayında kesilir falan dedi, para yoktuysa şimdi kesilmiştir dedi

garantide de hesabım var öğrenci olduğumuz için kesmiyorlar dedim, sizi de geçirelim dedi öğrenci olayına, onu yaptım hemen kimlikle, kesilmeyecekmiş 2 yaşına kadar

işin komik tarafı, hesap açılırken de burs için açıldı lisexde, öğrenci hesabı diye kayıtlı yani

ama 18 yaşından küçükken açılan hesaplar öğrenci olsa bile kesiliyormuş falan, neyse 26 yaşına kadar almayacaklarını söylediler
Mesaj tarihi:
hayır ulan diyecektim de demedim hadi kadına atar olmasın diye

yapıkredi bankasının elemanları kampüste gırtlağımıza yapışıyor kredi kartı alır mısınız diye, müşterileri olalım diye ölüyorlar adamlar, sonra da müşterim olduğun için para ver diyorlar resmen lan
Mesaj tarihi:
aslında bi hışımla girdim oturdum, kesin iptal ettiricem kartı hesabı kapattırıcam diye düşünüyordum da, allala niye yapmadım lan şimdi düşündüm de

neyse bundan sonra alamayacaklarmış lan
Mesaj tarihi:
26.02.2010 2009 YILI 2. YARIYIL HESAP İŞLETİM ÜCRETİ -42,00 TL

Sağolsun Garanti'de bugün haracını almış. Bakıp bakıp duruyorum 5 dakikadır internet bankacılığında. Sövesim de gelmiyor bu yaştan sonra ama ister istemez kaçıveriyor insanın ağzından.
Mesaj tarihi:
Xaero said:

26.02.2010 2009 YILI 2. YARIYIL HESAP İŞLETİM ÜCRETİ -42,00 TL

Sağolsun Garanti'de bugün haracını almış. Bakıp bakıp duruyorum 5 dakikadır internet bankacılığında. Sövesim de gelmiyor bu yaştan sonra ama ister istemez kaçıveriyor insanın ağzından.

lan geçen bende tam sokağa çıkcam sadece 7 (yedi) liram var kimse yok evde yiyecek bişi alcam gittim markete yok banka kartı garanti vermiyor. gittim eve internetten baktım 7 lira kesilmiş işletim ücreti diye aç kaldım dedim allah belanızı versin
Mesaj tarihi:
o diilde bankayı kullanırken ok. havale yaptırırken ok. size para yollandığında gidip alırken eyvallah, kredi kartı fln tamam. ama adamlar bi hesap ücreti alsın küfürler gırla. ne güzel iş.
Mesaj tarihi:
ha bi de "bankadan uzak duracaksın arkadaş" diyen arkadaşların gidip bankamatiklerden para çektiği, kredi kartına taksit yaptırdığı, internetten ürün aldığı falan aklıma gelince,

asdasjldkas :D
Mesaj tarihi:
zaten aldığınız faizlerler insanların annelerinin adlarını unutturuyosunuz, bari haklı çıkmaya çalışma güzel kardeşim :)

sende bi banka çalışanısın sonuçta, onları savunman doğal.
Mesaj tarihi:
yok ben şunu diyorum. gidip restoranda yemek yediğinde "lan bu makarnayı 1 liraya alıosun sosa da 50 kuruş gidio nie 20 tl bu makarna!" diomusunuz? yoo? e bankanın kar marjı biraz daha yüksek ama sadece faiz geliri olsa dönmez o iş işte öyle. falan fıstık.

ayrıca bankacı olmayı seviomusun die sor istersen bi şöyle 10 sahife kadar yazayım sana derdimi lol
  • Yeni Oluştur...