SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Kitap almak için istediğim paranın 35 lirasını "Yıllık işlem bedeli" adı altında gaspettiğin için allah belanı versin senin yüzünden öküz gibi kaldım lan, bi ton da yol gittim boş beleş. vadesiz hesapta ne işlemi arkadaşım, bankamatiğinizden fiş bile almıyorum lan, masrafsız müşteriyim koduum bankası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 benden de çekmişler onu ki hesabı ocak ortasında açtım ocak sonunda çekmişlerdi 35 lira bendeki de vadesiz hesap sadece bi de yıllık işletim bedeli diye çekiyo ameleler ya sanki 1 yıldır ordayım da çekiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 garanti bankası bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 eskiden nadir işlem yapılan hesaplardan çekmiyorlardı, artık gözlerini para bürümüş, para yatırda çekelim diye tetikte bekliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 gittim konuştum ordaki kadınlardan biriyle, her yıl aralık ayında kesilir falan dedi, para yoktuysa şimdi kesilmiştir dedi garantide de hesabım var öğrenci olduğumuz için kesmiyorlar dedim, sizi de geçirelim dedi öğrenci olayına, onu yaptım hemen kimlikle, kesilmeyecekmiş 2 yaşına kadar işin komik tarafı, hesap açılırken de burs için açıldı lisexde, öğrenci hesabı diye kayıtlı yani ama 18 yaşından küçükken açılan hesaplar öğrenci olsa bile kesiliyormuş falan, neyse 26 yaşına kadar almayacaklarını söylediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 bankalardan ne kadar uzak durdunuz o kadar iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 hayır ulan diyecektim de demedim hadi kadına atar olmasın diye yapıkredi bankasının elemanları kampüste gırtlağımıza yapışıyor kredi kartı alır mısınız diye, müşterileri olalım diye ölüyorlar adamlar, sonra da müşterim olduğun için para ver diyorlar resmen lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 senle muhatap olan kadının maaşını bile sen ödüyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 aslında bi hışımla girdim oturdum, kesin iptal ettiricem kartı hesabı kapattırıcam diye düşünüyordum da, allala niye yapmadım lan şimdi düşündüm de neyse bundan sonra alamayacaklarmış lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 bu kestiklerini de geri iste, kapatıcam yoksa hesabımı de, öğrenciden kesmiyorlarsa, bu kesilenin de geri verilmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 yapıkredi candır.laf yok. hesap işletim ücreti o.hesap masrafları için, her banka alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 kahrolsun emparyalist sermaye yaşasın gomünüzüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 yoo her banka almıyor. iş bankası almıyor mesela öğrenci olduğunu kanıtlarsan. ne kart ücreti, ne hesap işletim, ne bilmemne. bildiğin bedava yaşıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 valla ben ocak başında parayı çektim geçen hafta yeniden koydum (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 "roket adam" said: yoo her banka almıyor. iş bankası almıyor mesela öğrenci olduğunu kanıtlarsan. ne kart ücreti, ne hesap işletim, ne bilmemne. bildiğin bedava yaşıyosun. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Yapı kredinin üniversite kartları da almıyorki zaten o ücretleri. Ama kişi kartı açtırttığında her banka alıyor diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 26.02.2010 2009 YILI 2. YARIYIL HESAP İŞLETİM ÜCRETİ -42,00 TL Sağolsun Garanti'de bugün haracını almış. Bakıp bakıp duruyorum 5 dakikadır internet bankacılığında. Sövesim de gelmiyor bu yaştan sonra ama ister istemez kaçıveriyor insanın ağzından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 resmen hırsızlık bu ha cebimden almış ha hesabımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 iş bankası da çekmişti benim üniversiteli kredi kartımdan gidip iptal ettirdim geri ödediler, diğer bankaları bilemem ama bi araştırın yine de peşini bırakmayın paranızın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Xaero said: 26.02.2010 2009 YILI 2. YARIYIL HESAP İŞLETİM ÜCRETİ -42,00 TL Sağolsun Garanti'de bugün haracını almış. Bakıp bakıp duruyorum 5 dakikadır internet bankacılığında. Sövesim de gelmiyor bu yaştan sonra ama ister istemez kaçıveriyor insanın ağzından. lan geçen bende tam sokağa çıkcam sadece 7 (yedi) liram var kimse yok evde yiyecek bişi alcam gittim markete yok banka kartı garanti vermiyor. gittim eve internetten baktım 7 lira kesilmiş işletim ücreti diye aç kaldım dedim allah belanızı versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 o diilde bankayı kullanırken ok. havale yaptırırken ok. size para yollandığında gidip alırken eyvallah, kredi kartı fln tamam. ama adamlar bi hesap ücreti alsın küfürler gırla. ne güzel iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 ha bi de "bankadan uzak duracaksın arkadaş" diyen arkadaşların gidip bankamatiklerden para çektiği, kredi kartına taksit yaptırdığı, internetten ürün aldığı falan aklıma gelince, asdasjldkas :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 zaten aldığınız faizlerler insanların annelerinin adlarını unutturuyosunuz, bari haklı çıkmaya çalışma güzel kardeşim :) sende bi banka çalışanısın sonuçta, onları savunman doğal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 yok ben şunu diyorum. gidip restoranda yemek yediğinde "lan bu makarnayı 1 liraya alıosun sosa da 50 kuruş gidio nie 20 tl bu makarna!" diomusunuz? yoo? e bankanın kar marjı biraz daha yüksek ama sadece faiz geliri olsa dönmez o iş işte öyle. falan fıstık. ayrıca bankacı olmayı seviomusun die sor istersen bi şöyle 10 sahife kadar yazayım sana derdimi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 ha mesela mortgage olayında ben de çok küfrediyorum faiz diyince bi o geldi aklıma kazık olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar