eddy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Gözlerim geleceği sorgulamakta Düşüncelerim gerçekten uzakta Anormal olan ben miyim, yoksa Dünya mı ? Ne fark eder herkes deli, sen akıllı olsan da Sen delisindir bunu unutma. Dünya'nın efendisiydim rüyamda Ne önemi var ki sadece rüya Sonra düşündüm ya Dünya da rüyaysa Ya yoksa gerçek aslında Ve biz zaman ve mekanın köleleriysek Sıkışmıksak beynimizde ve bedenimizde 8 saniyeyi bir gecede görebiliyorsak Bir ömrün süresi ne o zaman Sorular sorular Beynimde ki düşünceler AHHHHHHHHH ! Artık çekilmez oldular Ne amaç ne ? Bilen kim ? Bilgi bir yük mü yoksa mükafat mı ? Cahil mutluyken, bilge neden mutsuz ? Neden insanlar umutsuz ? Kim bu dengeyi sağlayan ? Dalgaları düzenleyen kim ? Neden ufuksuz hep gecelerim ? Neden rüya görmüyorum ? Neden Kabus hep gördüklerim ? Suç olan düşünmek mi ? Söyleyin bana Söyleyin banaaaaaaa Cevaplayın artık sorularımı Bitirin şu sonsuz çilemi Bilen biri olmalı olmalı olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar