omuzdas Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Doğu Türkistan'da Uygur Türkleri'nin maruz kaldığı katliamlara dikkat çekmek ve Çin'e karşı tepki oluşturmak ve insanları kalitesiz Çin mallarına karşı uyarmak amacı ile kurduğumuz bu sitede Çin'de yapılan insan hakları ihlallerini ve Çin mallarının kalitesiz ve sağlıksız olduğunu elimizden geldiğince ortaya koyduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 TAMAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 PEKALA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Yazdığın klavye bile muhtemelen made in china :) şahsen benim öyle :) mouse da öyleymiş anam 2+1 de öyleymiş... sony cybershot da öyleymiş :( benım bütün pc öyle. hatta telefon bile... muhtemelen seninkide öyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 IMPOSSİBLE IS NOTHING! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 türkiyenin boykotu çini batıracak.. bu kış çine türkler gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 said: Çin mallarının kalitesiz ve sağlıksız olduğunu elimizden geldiğince ortaya koyduk. çin malı var çin malı var şimdi sen gidiyorsun oraya bu kadar param var bu kadar mal istiyorum diyosun kalitesi orda ortaya çıkıyor zaten nasıl genelleme yapabiliyosun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Ben almıyorum desen bile almaya devam edecen nasıl olsa. Bilinçli olmak iyi bişi tabi eheah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Boykot diye bir sivil yaptırım, hiç bir anlamı olmadığı için literatürden çıkarılmalı mı yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 i lold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 ben nicke takıldım 'omuzdaş' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 1 milyar adam burayi trollese bu boykot yüzünden ne oluyor biliyormusun? HA SÖYLE BİLİYORMUSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
otomobilosman Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 dünyada üretilen her şeyin yarısı çinde üretiliyor artık, çin malı almamak ne mümkün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 osman =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 hala uygurlarla akraba olduğunu iddia eden var. yunanlarla akrabalığımız daha fazla lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
otomobilosman Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 fede said: hala uygurlarla akraba olduğunu iddia eden var. yunanlarla akrabalığımız daha fazla lan yok artık lebrown james :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 öyle valla bu ülkede ki çekik gözlülerin %90 ı tatar göçmeni, ondan önce o da yoktu. bildiğin avrupalıyız. ama aklımız orda kalmış bi de sen kalk orta asyadan anadoluya gel işgal et. burda yaşayanlara sıs lan benim buralar de ondan sonra oralar da benin de. bi karar verilsin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 megola idea (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 mesela ben araştırdım atalarım makedon çıktı eski makedon ama. şimdinin köylü makedonları değil, has yunan makedonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 sus köylü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 benim de dedemler giritten göçmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 biliyosun bizim dede tarafında da selaniklik var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 benim anne tarafı pontus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 biz komple rumuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 bizim soy mengüceklere gidiyo. full+full türk anadımını. cCc ya sevin ya terkedin şimdi cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar