Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

XP sorunsalı [ yardım acil ]

kingpin

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar xp yi kurmayı düşünüyorum makineme daha önce kurdum pişman oldum karşılaştığım sorunu yazayım belki yardımcı olabilirsiniz..
Shut Down dan
Shut Down my computer e basıcam ama o seçeneğe basamıyorum öle salak bişi oluyor .. hane tıklarsınız bişi olmaz ya öle bişi aktif değilmiş gibi.. anlayamadım belki bilirisiniz..[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört..
- hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!?
- üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı??

KinGpiN®
Sosyal ağlarda paylaş

Bilgisayarının özelliklerini yazarsan belki birşey söyliyebilirim..

Bunun dışında kurmuş olduğun XP Beta sürümü veya RC dediğimiz Release Candidate olabilir.. bunlarda bazı sorunlar olabilir, hele de zamanında kurduğun XP ilk beta versiyonlardan birisiyse bayaa sorun yaşamış olabilirsin..[hline] MCP | MCSE | CCNA
--------------------------------------
Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P]
Rnz lvl50 Skald RR5+ [R.I.P]
Ezzz lvl42 Runemaster [R.I.P]
Currently in Progress Cleric Celine
Excalibur | Albion / EU

Sosyal ağlarda paylaş

Türlü yolları mevcut, hele de aynı makina üzerinde linux falan da kullanmaya çalışmışsan, ve setup'ları sırasında yanlış bir iş yaptıysan, boot partition'a zarar verdiysen.. boot partition'ı linux'a göre format edip üzerinde xp açmaya çalışmışsan vs. vs. pekçok şey olabilir.. farklı tool'lar ile sorunların üstesinden gelebilirsin..

Bir keresinde bir linux sürümü ( adını dahi hatırlamıyorum ) HD'mi setup sırasında 26 partition'a ayırmıştı.. düzeltene kadar 3 gün uğraşmıştım.. bu tarz şeyler computer geek'lerin başına sık sık geliyor. yani olmayacak işler değil..[hline] MCP | MCSE | CCNA
--------------------------------------
Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P]
Rnz lvl50 Skald RR5+ [R.I.P]
Ezzz lvl42 Runemaster [R.I.P]
Currently in Progress Cleric Celine
Excalibur | Albion / EU

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...