moriQ Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 2-5 dakkada bir sürekli. Sabah açtığımda hemen açılmadı kapadım açtım internete falan bağlandı. Sanki off-on yapıyormuşum gibi sürekli kapanıp açılıyor. Airties 204. Nedir çözümü. DL yapamıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 adaptörde falan bi sakatlık olmasın yakarsın mazallah aleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Yüksek ihtimalle Mortal Online ın updater ı resetliyordu modemi. Artık çok fazla bağlantımı yapıyor neyse. Torrentini aldım utorrente attım 5 dakkadır bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Gidip modemin ustune ortu falan ortuyosaniz ya da elinize ne gecerse ustune diziyosaniz isiniyor olabilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Bizim eski bir modem vardı işte ondan wireless'tan çok yükleme yapınca 2-3 bilgisayar torrent dosya aktarımı vs o zaman yapıyodu, alakası var mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Ben bütün elektronik eşyalarımın üstüne dantel örtü koyuyorum böylelikle tozdan koruyup uzun ömürlü olmasını sağlıyor. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 yok abi tamamen mortal online updater ı yüzündenmiş. lanet olsun coderına (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 reset atiyoya emin misin bende ole zannediyodum encrpytion yuzunden surekli baglantim kopuyomus wep yapip denesene eger yeni bi modemse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 yok reset atıyor. bağlantı kopsa zaten ttnete suç bulur beklerim (: wireless te kullanılmıyor zaten sabahtan beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar