sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 iğrenç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Dartanian said: QueenofSpades said: Dartanian said: Kimin mericiymişim qos? abi kendin itiraf ettin daha ne diyim :D Burdan birinin merici değilim.Bi kişiye meriçlik yaptım onda da amacıma ulaştığımı söyledim onun dışında burayı kız arkadaşım okuyo salak salak şeyler yazıyosunuz. abi kiz arkin okuosa bence coktan fail oldun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 yuvarladık ahhahahahahhaha :D (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Vingthor said: çaktım yazmadın mı arkadaşım? Yazdım eee herkes yazıyo Bkz: sipeyskeyk said: napıyosun lan diyen az önce çakmış olduğum bir bağyan olsaydı sorun mantıklı olurdu, ama şuan değil. edit : az önce çakmış olduğum bağyan da napıyosun lan dese pek uygun olmazdı düşününce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Dartanian said: QueenofSpades said: Dartanian said: Kimin mericiymişim qos? abi kendin itiraf ettin daha ne diyim :D Burdan birinin merici değilim.Bi kişiye meriçlik yaptım onda da amacıma ulaştığımı söyledim onun dışında burayı kız arkadaşım okuyo salak salak şeyler yazıyosunuz. abi sirf patideki her kiza mericlik yapiyorsun arkadasim... gercek dunyadan da vardir bir o kadar. YEME BIZI DART... YEME. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=-ixJ4b4IOFY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 yeter .. herkese iyi gecelerrr bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 öf o çocuk benim varya resmen mancığınımın ipini kesti diyomusunuz bir anımı anlatasım geldi. londrada otobastayım. önümde 2 tane türk hatun var. anlamadılar türk olduğumu. aralarındaki muhabbeti ben hayatımın hiçbir evresinde daha pisini yapmadım. o çocuk bana .... bu çocuğuda şöyle .... yazamam gerçekten yazamam net ban çünkü. en son trafalgara gelince burası neresiydi ya dedi. trafalgar diyip indim otobüsten. o iki kızın suratlarındaki ifadeyi gösterebilmek isterdim. utanç dumur ihanet aşk herşey vardı galiba o yüzlerde. fkdhkd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 DUR GITME. FIST DIYORDUK EN SON. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 daylan said: yeter .. herkese iyi gecelerrr bye nasi iyi geceler baslattin herseyi kac sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Vingthor said: öf o çocuk benim varya resmen mancığınımın ipini kesti diyomusunuz bir anımı anlatasım geldi. londrada otobastayım. önümde 2 tane türk hatun var. anlamadılar türk olduğumu. aralarındaki muhabbeti ben hayatımın hiçbir evresinde daha pisini yapmadım. o çocuk bana .... bu çocuğuda şöyle .... yazamam gerçekten yazamam net ban çünkü. en son trafalgara gelince burası neresiydi ya dedi. trafalgar diyip indim otobüsten. o iki kızın suratlarındaki ifadeyi gösterebilmek isterdim. utanç dumur ihanet aşk herşey vardı galiba o yüzlerde. fkdhkd ARKADAS LONDRAYA GITMIS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 bigünde niyorkta menhettında orcideyiz. kızlara çaktım hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 GEÇEN KRAL ABDULLAHIN YANINDAYIM, DEDİM APO.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 mokoko said: 9 10 sayfası var min. amacım mokokoyu haklı cıkartmaktı o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 helal abi, burda millet diyince yadirgiyorum bazen de, sen yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Ben kafam güzelken sürekli metroda ZAAA HERİFE BAK ZAAA diye dalga geçiyorum. 3-5 kere Türk çıktı. Bir keresinde adam tuttu tuttu kendini bütün yol, en sonunda patladı gülmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 daylan said: mokoko said: 9 10 sayfası var min. amacım mokokoyu haklı cıkartmaktı o kadar ölene kadar mokoko o zaman hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 sesu said: Ben kafam güzelken sürekli metroda ZAAA HERİFE BAK ZAAA diye dalga geçiyorum. 3-5 kere Türk çıktı. Bir keresinde adam tuttu tuttu kendini bütün yol, en sonunda patladı gülmeye başladı. yazın londra yolu göründü bana tekrar bu arada. ama sen olmazsın heralde dönmüş olursun. bekle lan çoğ eğleniriz. kemdın gecelerini çok özledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 sipeyskeyk said: GEÇEN KRAL ABDULLAHIN YANINDAYIM, DEDİM APO.... allah inandirsin apoyla daha gecen gun yemek yedik. Ha, odanin, daha dogrusu balo salonunun obur kosesindeydi ama teknik olarak ayni masadaydik. OLE DE KRALIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Ne zaman geleceksin ama yazın dediğin? Mayıs sonu, haziran gibiyse beklerim belki. Sınavlarıma bağlı olaraktans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 temmuz. babam taşınıyomuş geri. yapamamış türkiyede falan bişiler. gel gidip ev bakalım falan dediydi. biraz ona bağlı ama heralde benim sınavların bitmesini bekler ayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 2. Elizabeth'le 5 şayı gibisi yok canım. Baban taşınıyorsa seneye kışın gelirsin sen lan sömestırda falan. Camden senin Portobello benim gezeriz. Bak çok heycanlandam!! sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 sipeyskeyk said: daylan said: mokoko said: 9 10 sayfası var min. amacım mokokoyu haklı cıkartmaktı o kadar ölene kadar mokoko o zaman hadi. cok guldum lan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 kac sayfa topik yapmıs kacırmısım lan özet gecin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 çakmıslar falan filan işte önemli bişi göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar