daylan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 jahrein zaten benım 1 numaralı arkadasım facebookta da ekledım ben onu sevıyorum jahreini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 hic erkek arkadasın hakkında atıyorum soyle bi cumle kurdu mu "gökberk* e ben de cok kırgınım sanırım beni yanlıs anlıyor" *farzı misal erkek arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 hayır =) sdfghjk benım erkek arkadasımlada arkadas zaten :D asdfghjklş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 daylan said: jahrein zaten benım 1 numaralı arkadasım facebookta da ekledım ben onu sevıyorum jahreini SASIRMADIK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 meriç olmak da koyar lan adama,sen konuş konuş başkası götürsün, arada geçici başarılarla yetinmeye çalış.saklşdakldakl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 basari derken? mericlikte basari mi var abi sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 bence jahrein burda yokken onun hakkında konusmayalım, görünce kırılabilir ayy canım o benım kıyamam ki ben ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 hani kızın duygusal bi anına denk getirip bişeyler yapsalar bile ertesi gün pişman olunan bişey oluyor o açıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 daylan said: hayır =) sdfghjk benım erkek arkadasımlada arkadas zaten :D asdfghjklş. de ayrı yazılır. Selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Ahanda valla kavga çıkıcak beyler hazırlanın ajkgsabgnsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 daylan said: bence jahrein burda yokken onun hakkında konusmayalım, görünce kırılabilir ayy canım o benım kıyamam ki ben ona. offff kiyamam lafini yedin mi mericin bayraklisisindir. Bazen bana da kullaniyorlar, gozum yuzum oynuyor. Jahrainden daha kral bir meric var ama patide, dalyan sayesinde bunu belirledim, TAHMIN EDIN KIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 pardon kavga mı? bi neden var mı? ben göremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Size demedim benle sipeys kavga edicez belki gsajkgang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 @azmo DARTANYAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Bak çıktı kavga akgjsng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 sipeyskeyk said: @azmo DARTANYAN WE HAVE A WINNAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Evet tolga ağır meriçmişsin ya yapma böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 AHAHAHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 ayrıca sanırım düzeltme yapma moda @azmo dalyan değil daylan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 sipeyskeyk said: AHAHAHAHHAHA gülme. çocuğu kurtarmaya çalışıyoruz. yol yakınken doğru yolu bulsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Yok arkadaş hani tamam kabullenirim bazı şeyleri ama bana ondan daha fazla meriç demeyin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 kimse jahrein'den meriç olamaz vurmayın çocuğa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 tolga mı meriç ahhh defolsun tolga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Jahraam en büyük meriçtir sonra gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 daylan said: ayrıca sanırım düzeltme yapma moda @azmo dalyan değil daylan sen düzeltme yapamazsın. The necessary requirements are not fulfilled. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar