Lidriel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Ya biraz gereksiz duran bi topic olcak ama sor sor bi derman bulamadm derdime... adsle 5 gun once basvurdum erenkoyde oturuorum, 2 gun ıcınde gelır dedı bırı ve ben ilk iki gun evde değildim. gelip gittme gibi bi durumları olabilir mi yoksa gelmeden once evı arıolar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Arayıp sor bakalım bi ne diyecekler.[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 gelmeden önce evi arıolar.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 ya sen hangi hat için başvurduysan o hatta modemini takıyosun tanıtıyosun ve bilgisayırn açık bir şekilde telefon ediyosun.onlarda sana şifre falan istediğin gibi veriyolar.eve niye gelsinlerki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Eve gelen giden olmuyo anlamadığım başvuru mu yaptın sözleşme mi[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 ben 2 hafta bekledim açılsın diye[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 bi kere eve gelmiyorlar. ayrıca çok ilginçtir. ben telekom müdürlüğüne müracaat ettim ve ben eve gidene kadar açılmıştı hattım..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Ohannes croco, yaşadığın yer nere?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 eve telefon ediyorlar, ama biz telekoma gittik aslına 5 gun once basvurmustuk ama 2 aydır bekliyoz artık yapın layn gibisinden konuşunca ertesi gun aradılar, etkisi oldu mu bilmiom tabi.[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 said: SilphatosIce_, 27 Temmuz 2004 12:13 tarihinde demiş ki: Ohannes croco, yaşadığın yer nere? walla ankara keçiören telekom müdürlüğüne yapmıştım mürcatı. eve gittim bir bakayım dedim hat çalışıyo.. :-?:-?:-? yanlışlıkmı var acaba diye telefon açtım evet beyfendi hattınız açık dediler:-O:-O:-O ..zaten ondan sonraki yarım saati hatırlamıyorum yarım saat baygınlık geçirmişim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar