Lidriel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Ya biraz gereksiz duran bi topic olcak ama sor sor bi derman bulamadm derdime... adsle 5 gun once basvurdum erenkoyde oturuorum, 2 gun ıcınde gelır dedı bırı ve ben ilk iki gun evde değildim. gelip gittme gibi bi durumları olabilir mi yoksa gelmeden once evı arıolar mı?
wraog Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Arayıp sor bakalım bi ne diyecekler.[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. "
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 gelmeden önce evi arıolar.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 ya sen hangi hat için başvurduysan o hatta modemini takıyosun tanıtıyosun ve bilgisayırn açık bir şekilde telefon ediyosun.onlarda sana şifre falan istediğin gibi veriyolar.eve niye gelsinlerki?
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Eve gelen giden olmuyo anlamadığım başvuru mu yaptın sözleşme mi[signature][hline] V ò d à n | ICQ
xueshen Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 ben 2 hafta bekledim açılsın diye[signature][hline]orochi
gokhaan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 bi kere eve gelmiyorlar. ayrıca çok ilginçtir. ben telekom müdürlüğüne müracaat ettim ve ben eve gidene kadar açılmıştı hattım..[signature][hline]
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Ohannes croco, yaşadığın yer nere?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
bega Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 eve telefon ediyorlar, ama biz telekoma gittik aslına 5 gun once basvurmustuk ama 2 aydır bekliyoz artık yapın layn gibisinden konuşunca ertesi gun aradılar, etkisi oldu mu bilmiom tabi.[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega
gokhaan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 said: SilphatosIce_, 27 Temmuz 2004 12:13 tarihinde demiş ki: Ohannes croco, yaşadığın yer nere? walla ankara keçiören telekom müdürlüğüne yapmıştım mürcatı. eve gittim bir bakayım dedim hat çalışıyo.. :-?:-?:-? yanlışlıkmı var acaba diye telefon açtım evet beyfendi hattınız açık dediler:-O:-O:-O ..zaten ondan sonraki yarım saati hatırlamıyorum yarım saat baygınlık geçirmişim.[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar