Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Avrupa Ligi] Fenerbahçe - Lille @ 22:05 / 25.02.2010 »

mokoko

Öne çıkan mesajlar

şu "iyi ki yenildik bu iş böyle gitmezdi" muhabbetini de geçin artık bi zahmet ya. allah aşkına kim takımı yenilince sevinir, böle iş mi olur. anca gsliler sataştığında altta kalmamak için denecek bi laf, hala inanan kaldı mı onu da bilmiyorum.
ben de fenerliyim, ben de kızıyorum dauma bilmemneye ama gelip de "ohhh iyi ki yenildik bee, akşam eve geldim açtım televizyonu her kaçan golde sevindim her attığımız golde üzüldüm lille lille diye baardım" muhabbetini bırakmak lazım artık.

gs atleticoya yenildi diye sevinen fenerlilere de, fener lille'e elendi diye göbek atan gslilere de söylicek laf bulamıyorum o ayrı konu. illa sataşmak istiyosanız lig maçlarında, iki takımın birbiriyle rekabet içinde olduğu alanlarda yapın. Gs yenilince tek isteğim fb de yenilsindi ne demektir aklım ermiyor gerçekten.
Sosyal ağlarda paylaş

shapshal said:

şu "iyi ki yenildik bu iş böyle gitmezdi" muhabbetini de geçin artık bi zahmet ya. allah aşkına kim takımı yenilince sevinir, böle iş mi olur. anca gsliler sataştığında altta kalmamak için denecek bi laf, hala inanan kaldı mı onu da bilmiyorum.

Altına barnak basarım, zamanında içimden geldi de yazmaya üşendim.
Sosyal ağlarda paylaş

herifler gol attıktan sora nası sakladılar topu ama. biz 5 dakka bile ole top gezdirip zaman çalamadık. herifler soldan sağa kadar top goturuolar bayrak direğine kadar. bizim oyuncular bu kadar mı beceriksiz yahu. zaman geçireceksen bunu yapabilcek adamın olcak elinde. herifler ders verdi resmen golu attıktan sora. nerdeyse topa dokunamadık 1 1 den sora.
Sosyal ağlarda paylaş

bu kapanıp savunma yapma olayını kendimi bildim bileli fener düzgün yapamıyor zaten. topu saklayacağımız yerine paso adamlara gol fırsatları veriyoruz ve izleyenleri kanser edecek bir futbol izliyoruz. ya şunu yapmaktan vazgeç, ya bunu iyice çalıştır öğret, yapabilcek birilerini al, bu ne yaw. her defans yaptığımız maçta 5 tane gol pozisyonu yakalıyo rakip :S
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

iki takım da fena skorlarla dönmedi, ikisi de eline yüzüne bulaştırdı bu gece. aferin ya son 10 yıldır bir arpa boyu ilerleyemedik hala aynı hala.

Az biraz Zico ile kıpırdandı Fener Avrupada ama kıymet bilmeyen yönetimimiz saolsun.Fener dışında da Avrupada varlık gösteren türk takımı olmadı GS ın şampiyonlar ligindeki çeyrek finalinden sonra.Dile kolay nerdeyse 10 sene...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...