Zegna Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 bekir lugano iyi olur ama bilicada hava toplarında daha iyi, ama genede bekir daha cok guven verıyor bilicadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 yok emre 2 maçtır iyi oynuoda kazanıorz demek istedim. yoksa biliorm 5 maçtır kazanamadığımızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Gerçeği söylemek gerekirse fener tur atlasa sevinirdik babamla. Dürüstçe söylemek gerekirse fener tur atlamayınca da sevindim. Her türlü sevincektim :D Provake falan değil yanlış anlaşılmasın hatta slickersla muhabbet ediyoruz şimdi.Keşke atlasaydı belki bu daha hayırlı olur fener için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 ah ulan ah. alex ilk yarıdaki pozisyonu atsa tur bizimdi ya. cok uzuluorm cidden su anda. cok koydu yahu. baya inanmıstım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Valla Alex havaya vursa kafayı yada kafa yerine ayakla vursa %99 goldu o pozisyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 guizayı almasa yenerdik. ahı tutuyor adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 şu "iyi ki yenildik bu iş böyle gitmezdi" muhabbetini de geçin artık bi zahmet ya. allah aşkına kim takımı yenilince sevinir, böle iş mi olur. anca gsliler sataştığında altta kalmamak için denecek bi laf, hala inanan kaldı mı onu da bilmiyorum. ben de fenerliyim, ben de kızıyorum dauma bilmemneye ama gelip de "ohhh iyi ki yenildik bee, akşam eve geldim açtım televizyonu her kaçan golde sevindim her attığımız golde üzüldüm lille lille diye baardım" muhabbetini bırakmak lazım artık. gs atleticoya yenildi diye sevinen fenerlilere de, fener lille'e elendi diye göbek atan gslilere de söylicek laf bulamıyorum o ayrı konu. illa sataşmak istiyosanız lig maçlarında, iki takımın birbiriyle rekabet içinde olduğu alanlarda yapın. Gs yenilince tek isteğim fb de yenilsindi ne demektir aklım ermiyor gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 shapshal said: şu "iyi ki yenildik bu iş böyle gitmezdi" muhabbetini de geçin artık bi zahmet ya. allah aşkına kim takımı yenilince sevinir, böle iş mi olur. anca gsliler sataştığında altta kalmamak için denecek bi laf, hala inanan kaldı mı onu da bilmiyorum. Altına barnak basarım, zamanında içimden geldi de yazmaya üşendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 o kendini avutmak için sebep zaten. doğru olmadığını yazan da biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 valla ya takımın yenilince EZ DI LER falan yapanlar var şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 biri şey demişti, gs de fb de elendi, ama fenerin elinde en azından kupa alma şansı var. yok öyle bi şans yahu, tek başımıza katılsak kupaya yine alamayız, muhtemelen kaldırırken kulbu falan kırlıır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Şu kapanma olayı olmasa gene iyi top oynadı fener (ben uzun zamandır maç izlemiyordum dk 6-60 arası gayet iyi oynadılar) , ama bu kapanma olayı psikolojik mi artık nedir, kapanmaya başlayınca takımın topuda batıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 herifler gol attıktan sora nası sakladılar topu ama. biz 5 dakka bile ole top gezdirip zaman çalamadık. herifler soldan sağa kadar top goturuolar bayrak direğine kadar. bizim oyuncular bu kadar mı beceriksiz yahu. zaman geçireceksen bunu yapabilcek adamın olcak elinde. herifler ders verdi resmen golu attıktan sora. nerdeyse topa dokunamadık 1 1 den sora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 arkasokak takımı her maç kutsasın plz tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 bu kapanıp savunma yapma olayını kendimi bildim bileli fener düzgün yapamıyor zaten. topu saklayacağımız yerine paso adamlara gol fırsatları veriyoruz ve izleyenleri kanser edecek bir futbol izliyoruz. ya şunu yapmaktan vazgeç, ya bunu iyice çalıştır öğret, yapabilcek birilerini al, bu ne yaw. her defans yaptığımız maçta 5 tane gol pozisyonu yakalıyo rakip :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 geriye yaslanmayı hiç sevmedim. bence maça nasıl başladıysan tempoyu az biraz azaltıcaksın yada arttıracaksın, ne deli gibi ofansa çıkcaksın nede 11 oyuncuyla defansa kapancaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 iki takım da fena skorlarla dönmedi, ikisi de eline yüzüne bulaştırdı bu gece. aferin ya son 10 yıldır bir arpa boyu ilerleyemedik hala aynı hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 R A M I ah be yapilmis, olsun cift gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 DoruK said: iki takım da fena skorlarla dönmedi, ikisi de eline yüzüne bulaştırdı bu gece. aferin ya son 10 yıldır bir arpa boyu ilerleyemedik hala aynı hala. Az biraz Zico ile kıpırdandı Fener Avrupada ama kıymet bilmeyen yönetimimiz saolsun.Fener dışında da Avrupada varlık gösteren türk takımı olmadı GS ın şampiyonlar ligindeki çeyrek finalinden sonra.Dile kolay nerdeyse 10 sene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 olm hep yeniliyonuz yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 neyse ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 fanatiğim takımımı eleştirmem olmadımı olmaz takımıma kızmam takımıma küsmem takımımdaki herhangi bir oyuncuya kötü laf söylemem sevindirdiğinde ona borçlu olurum üzdüğünde onun suçu olmaz her zaman desteklerim iyi olsa da kötü olsa da o benim takımım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 biz de üzüldük özcan boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=wO7hR3SraoA bu şarkıyı iki takım taraftarlarına yolluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 yanlız tamam kızıyoruzda ideal 11mizden çok uzaktaydık dün gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar