sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 fistan :)))))))))))))))))))))))))))) Fistan said: BEHLÜL KAÇAR Soda'larınızı alın fb - lille showtime başlıyor takım görsün gözünüz SARIIIIIIIIIIII lacivert diyeceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 onun sonuna ye dersen kurallara göre banlanırsın güle güle balon =) 4. Mesajlarda kullanılan üsluba dikkat edilmeli ve küfürlü kelimeler ile mesaj atmaktan kaçınılmalıdır. Kısaltarak, kelime değiştirerek veya net bir şekilde yazılan küfürlü mesajlara aynı yaptırım uygulanacaktır. Argo kelime kullanımı abartılı olmadığı sürece serbest olup insanları rahatsız etmemeli, kışkırtmamalı ve ikili münakaşalara neden olmamalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 yanlış anlaşılmasın, fener elendi diye sevinecek kadar mal bebe değilim. sadece fistan uyuz olmuştur diye biraz seviniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 aha gg olmus fener de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 1 - Oynayan bütün futbolculara helal olsun. Canla başla oynadılar 2 - Daum Allah seni bildiği gibi yapsın. Alex sahada yürürken, rakibe press yapip oyun kurmasını geciktiren bir Guiza'yı neden çıkarırsın ? Gayet iyi oynayan bir Denizi çıkarıp, Sakatlıktan yeni çıkan Baroni'yi niye sokarsın ? Guiza çıktı Semih girdi...Ulan Semih 10 dakka lan 10 dakka koşsan olmazmı ? 10 dk bile Guizanın yarısı bile koşmadın. Koş ulan press yap. Adamların Orta Sahayı dümdüz koşarak geçmesine izin verme. Daum yaktın bizi gene. Allah bildiği gibi yapsın seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 lol sipeyskeyk. ben de seviniyim fistan sinir olsun diye. ZAAAA NASI BERABERE KALDIK. arkadaşlar, küfürlü mesaj yazıyorsunuz, çok şükür beynimiz var, algılayabiliyoruz. cin cin kısaltmalar yapınca küfürler kalkmış olmuyor. bu yüzden ban yiyorsunuz gelip de sonra birine küfür ederseniz o ban süresize çevriliyor, yazık oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 sipeyskeyk said: yanlış anlaşılmasın, fener elendi diye sevinecek kadar mal bebe değilim. sadece fistan uyuz olmuştur diye biraz seviniyorum. bu dedigine alinanlar cikabilir aman dikkat ;)= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 şu kötü takımı eleyemedi ya fener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 yok abi fistana dedim.adam gs elendi diye loto çıkmış kadar sevindi de, kimse alınmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 ülke puanı hede hödö ben şeye üzülürdüm fener geçip gs geçemese simdi ikisi de geçemedi üzülüyorum gs geçse fener geçemese yine üzülürdüm cunku o topice ZAAAA çekemezdik burdaki ZAAAA ları sindirmek zorunda kalırdık buraya ZAAAA yazıldıkça oraya da ZAAAA yazabiliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 ehueh lafım yok zaten, gülme komsuna gelir basına durumu olmuş tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 ikisi de geçse sevinirdim bi tek xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 fizban said: lol sipeyskeyk. ben de seviniyim fistan sinir olsun diye. ZAAAA NASI BERABERE KALDIK. arkadaşlar, küfürlü mesaj yazıyorsunuz, çok şükür beynimiz var, algılayabiliyoruz. cin cin kısaltmalar yapınca küfürler kalkmış olmuyor. bu yüzden ban yiyorsunuz gelip de sonra birine küfür ederseniz o ban süresize çevriliyor, yazık oluyor. cok zeki bazıları, bide savunmaya filan calısıyolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Güzelim Liverpool gelcekti Kadıköye, taraftar görcekti be ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 abi sonra 2. beşiktaş olucaktık kalsın sdfg gerçi liverpool baya kötü bi dönemde ama fenerin bu defansı çerez diye yerlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 ikisi de geçse sevinmeyenin sonu behlül gibi olsun. Bursa feneri yendiğinde sonuna kadar dalga geçtim, ama bir türk takımı avrupa kupalarından elenince üzüldüm.Bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Yok ya Liverpool bu sene çok iyi değil geçen yıl veya ondan önceki yıllar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 herhalde takimi gol atinca tedirgin olan tek taraftar grubu biziz... bu adam hic mi akillanmadi, hic mi futbolla alakasi yok? ama bizde de denyoluk var. eskaza lille golu bulamasaydi ve biz turu atlasaydik, daum un kazmaligini unutup tura cikacaktik. ta ki bir daha kabus dolu 90 dakikaya kadar.... bu adam ne yazik ki yakismiyor fenerbahce'ye... ama yonetim odakli transfer politikasi devam ettikce daum gibi hocalar gelmeye devam edecek korkarim ki... ps: bizim avrupa liginden elenmemize sevinen rakiplerimiz, artik tum dikkatimizi lige verecegimizin farkindalar umarim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Fenerbahçe yönetimi bu sözüm sana sdfsd, okadar paran var bu takımın başına Daumu niye getiriyorsun, Ferrari'ye binmek varken Doğana niye binersin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Wendigo said: tum dikkatimizi lige verecegimizin farkindalar umarim ;) biz de öyle. baros da geliyor da neyse tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Wendigo said: herhalde takimi gol atinca tedirgin olan tek taraftar grubu biziz... bu adam hic mi akillanmadi, hic mi futbolla alakasi yok? ama bizde de denyoluk var. eskaza lille golu bulamasaydi ve biz turu atlasaydik, daum un kazmaligini unutup tura cikacaktik. ta ki bir daha kabus dolu 90 dakikaya kadar.... bu adam ne yazik ki yakismiyor fenerbahce'ye... ama yonetim odakli transfer politikasi devam ettikce daum gibi hocalar gelmeye devam edecek korkarim ki... ps: bizim avrupa liginden elenmemize sevinen rakiplerimiz, artik tum dikkatimizi lige verecegimizin farkindalar umarim ;) abi isin bok tarafi su ki, gene ders alan yok. kac haftadir daum'un ustun alman zekasi urunu olan golu atiyim yatiyim taktigine kurban gidiyoruz ama kimse bu ise dur demiyo. onu gectim, gelen gol bursa macinin 2. golune acayip benziyo. gene bilicanin bilincsiz bi hayvan gibi faulu, gene duran toptan bir orta ve gol. yani yenilip ders alsak uzulmeyecem ama hic bir sey degismiyo ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Ha bide Volkan, topa çıkıyorsan topa git ama topa çıkıp sonra yarı yolda geri dönmeye çalışıp ne defansın dengesini ne de kendi dengeni bozupta şöle goller yeme Allah aşkına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 şimdi geldim maçtan. ciddi ciddi inanmıştım bi ara. ama saolun bilika ve hakem maçın içine etti. dakka 65e kadar falan 10 numara top oynadık ama işte tek hata bitirio maçı. bence artık bekir oynasın luganoyla beraber bilika yerine. çok beğendim bekiri. emre'ye de yazık oluyo. 2 maçtır muhteşem oynuo bi turlu kazanamadık. kader utansın diorm. uzun zamandır bi maçtan sora bu kadar uzulmemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 bu daum niye geldi tekrar aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 mokoko said: şimdi geldim maçtan. ciddi ciddi inanmıştım bi ara. ama saolun bilika ve hakem maçın içine etti. dakka 65e kadar falan 10 numara top oynadık ama işte tek hata bitirio maçı. bence artık bekir oynasın luganoyla beraber bilika yerine. çok beğendim bekiri. emre'ye de yazık oluyo. 2 maçtır muhteşem oynuo bi turlu kazanamadık. kader utansın diorm. uzun zamandır bi maçtan sora bu kadar uzulmemiştir. 2 maç derken 5 maç ^_^ evet ben de begendim bekiri de bi iki insancık begenmemiş bu topicte alternatifleri ne o arkadasların peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar