Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Avrupa Ligi] Fenerbahçe - Lille @ 22:05 / 25.02.2010 »

mokoko

Öne çıkan mesajlar

onun sonuna ye dersen kurallara göre banlanırsın
güle güle balon =)

4. Mesajlarda kullanılan üsluba dikkat edilmeli ve küfürlü kelimeler ile mesaj atmaktan kaçınılmalıdır. Kısaltarak, kelime değiştirerek veya net bir şekilde yazılan küfürlü mesajlara aynı yaptırım uygulanacaktır. Argo kelime kullanımı abartılı olmadığı sürece serbest olup insanları rahatsız etmemeli, kışkırtmamalı ve ikili münakaşalara neden olmamalıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

1 - Oynayan bütün futbolculara helal olsun. Canla başla oynadılar

2 - Daum Allah seni bildiği gibi yapsın.

Alex sahada yürürken, rakibe press yapip oyun kurmasını geciktiren bir Guiza'yı neden çıkarırsın ? Gayet iyi oynayan bir Denizi çıkarıp, Sakatlıktan yeni çıkan Baroni'yi niye sokarsın ?

Guiza çıktı Semih girdi...Ulan Semih 10 dakka lan 10 dakka koşsan olmazmı ? 10 dk bile Guizanın yarısı bile koşmadın. Koş ulan press yap. Adamların Orta Sahayı dümdüz koşarak geçmesine izin verme.

Daum yaktın bizi gene. Allah bildiği gibi yapsın seni.
Sosyal ağlarda paylaş

lol sipeyskeyk. ben de seviniyim fistan sinir olsun diye.
ZAAAA NASI BERABERE KALDIK.

arkadaşlar, küfürlü mesaj yazıyorsunuz, çok şükür beynimiz var, algılayabiliyoruz. cin cin kısaltmalar yapınca küfürler kalkmış olmuyor. bu yüzden ban yiyorsunuz

gelip de sonra birine küfür ederseniz o ban süresize çevriliyor, yazık oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

lol sipeyskeyk. ben de seviniyim fistan sinir olsun diye.
ZAAAA NASI BERABERE KALDIK.

arkadaşlar, küfürlü mesaj yazıyorsunuz, çok şükür beynimiz var, algılayabiliyoruz. cin cin kısaltmalar yapınca küfürler kalkmış olmuyor. bu yüzden ban yiyorsunuz

gelip de sonra birine küfür ederseniz o ban süresize çevriliyor, yazık oluyor.

cok zeki bazıları, bide savunmaya filan calısıyolar :)
Sosyal ağlarda paylaş

herhalde takimi gol atinca tedirgin olan tek taraftar grubu biziz... bu adam hic mi akillanmadi, hic mi futbolla alakasi yok? ama bizde de denyoluk var. eskaza lille golu bulamasaydi ve biz turu atlasaydik, daum un kazmaligini unutup tura cikacaktik. ta ki bir daha kabus dolu 90 dakikaya kadar....

bu adam ne yazik ki yakismiyor fenerbahce'ye... ama yonetim odakli transfer politikasi devam ettikce daum gibi hocalar gelmeye devam edecek korkarim ki...

ps: bizim avrupa liginden elenmemize sevinen rakiplerimiz, artik tum dikkatimizi lige verecegimizin farkindalar umarim ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Wendigo said:

herhalde takimi gol atinca tedirgin olan tek taraftar grubu biziz... bu adam hic mi akillanmadi, hic mi futbolla alakasi yok? ama bizde de denyoluk var. eskaza lille golu bulamasaydi ve biz turu atlasaydik, daum un kazmaligini unutup tura cikacaktik. ta ki bir daha kabus dolu 90 dakikaya kadar....

bu adam ne yazik ki yakismiyor fenerbahce'ye... ama yonetim odakli transfer politikasi devam ettikce daum gibi hocalar gelmeye devam edecek korkarim ki...

ps: bizim avrupa liginden elenmemize sevinen rakiplerimiz, artik tum dikkatimizi lige verecegimizin farkindalar umarim ;)

abi isin bok tarafi su ki, gene ders alan yok. kac haftadir daum'un ustun alman zekasi urunu olan golu atiyim yatiyim taktigine kurban gidiyoruz ama kimse bu ise dur demiyo. onu gectim, gelen gol bursa macinin 2. golune acayip benziyo. gene bilicanin bilincsiz bi hayvan gibi faulu, gene duran toptan bir orta ve gol. yani yenilip ders alsak uzulmeyecem ama hic bir sey degismiyo ya.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi geldim maçtan. ciddi ciddi inanmıştım bi ara. ama saolun bilika ve hakem maçın içine etti. dakka 65e kadar falan 10 numara top oynadık ama işte tek hata bitirio maçı. bence artık bekir oynasın luganoyla beraber bilika yerine. çok beğendim bekiri. emre'ye de yazık oluyo. 2 maçtır muhteşem oynuo bi turlu kazanamadık. kader utansın diorm. uzun zamandır bi maçtan sora bu kadar uzulmemiştir.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

şimdi geldim maçtan. ciddi ciddi inanmıştım bi ara. ama saolun bilika ve hakem maçın içine etti. dakka 65e kadar falan 10 numara top oynadık ama işte tek hata bitirio maçı. bence artık bekir oynasın luganoyla beraber bilika yerine. çok beğendim bekiri. emre'ye de yazık oluyo. 2 maçtır muhteşem oynuo bi turlu kazanamadık. kader utansın diorm. uzun zamandır bi maçtan sora bu kadar uzulmemiştir.

2 maç derken 5 maç ^_^

evet ben de begendim bekiri de bi iki insancık begenmemiş bu topicte
alternatifleri ne o arkadasların peki?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...