Aiko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 bu dönem rfid ile ilgili bitirme projesi yapacağım fakat doğru düzgün konu bulamıyorum. çok komplike birşey olmasına gerek yok basit birşey bile olsa olur ama konuya biraz yabancı olduğum için aklıma birşey gelmiyor. kütüphaneye kitap kaydetme çıkarma , yada iş giriş çıkış saatlerini tutma dışında ne yapabilirim sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 üretim hatlarının otomatizasyonunda kullanabilirsin. yani x ürünü bantta şuraya gitsin, y ürünü şuraya gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 ticari konularda kullanabilirsin mesela migroso giriyorsun eleman aldığı herşeyi arabaya koyuyor her koydugu şeyi rfi ile okuyor ve hesaba ekliyor migros'dan kasaya gelince o arabana kredi kartini giriyorsun ve ödemeni yapip çikiyorsun nakit odeyeceksende rfi bilgilerini kasaya transfer edip ordan ödeme işlemini yapiyorsun. vs vs böle şeyler vardi aklımda bir zamanlar ama vakit yoktu yapamamiştim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 benim dönemden bir grup üniversitelerde devamsızlığın takibi için rfid kullanacak procelerinde. ya sınıfların kapılarının yanlarına yada hocaya bi tane rfid okuyucu verilcek işte o şekilde yoklama alıncak. proje bittikten sonra bizim okul kullanmaya başlayacakmış mesela bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar