Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aylık Harcamalarınız

slickers

Öne çıkan mesajlar

Evet, evde yemek yapmak ftw. Gerçi ben İstanbul'da okuyor olsam kesin dışarda yiyor olurdum ama Londra'da olunca işler değişiyor. Çok pahalı burası abi içim gidiyor saçma salak yemeklere 10 pound verince sdf.

Bir de metro kullanmıyorum artık o baya işime yaradı para biriktirme açısından. Aylık 70-80 pound tarzı bir şey veriyordum metro kullanırken. Şimdi otobüs kullanıyorum, çok daha uzun sürüyor gitmem okula ama en azından dışarıyı izleyip müzik dinliyorum bol bol, kitap falan okuyorum.
Bir de metro rezalet sıcak.
Sosyal ağlarda paylaş

wastyrx said:

Sparkcaster said:

etin kilosu 30 milyon, alan var alamayan var

diiğmii diğğmii sfsdgs yaf benim rapor yazmam lazım onun yerine burda zaman öldürüyorum ühühüh hayır vakit öldürüceksen git uyu bari dimi yafz :(

Aynı durum bende de mevcut. 22 dakika sonra başlıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

benim harçlığım 500, 100 lirasını aldığım fotoğraf makinesine taksit olarak veriyorum babayla anlaşmalı :P
onun dışında ailemin yanındayım zaten
giyim,market (kendime hazır et,köfte ve genel bazı şeyler için) kart kullanıyorum ama bi de ::o giyim dediysem de ihtiyacım olan şeyler yani yeri geldikçe.
Sosyal ağlarda paylaş

nedanko said:

gunde 20 milyon harcamak icin fazla gibi, cumartesi cik 50 harca her cumartesi, hafta ici 10 ar harca, yine rahat rahat yetiyo fazlasi da biriktirmeye yeter gibi geldi, belki de yaslandim ne bilim.

sigara 4,25 tl

yol parası 8 tl

yemek 5 tl

etti 17,25 tl içine çay kahve gibi unsurları koymuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

hafta iclerinde ogle yemeklerini disarida yiyorum, aksam yemegini genelde evde yapiyorum. mesela az once super sehriyeli pilav ve ribeye steak yaptim :)
ogle yemegine 6-8 dolar arasi gidiyor=160 dolar.
cuma-cmts disarida yiyince 25-30 dolar falan gidiyor. calismaya basladigimdan beri bi kere bile icmeye cikamadim fazla yorgun oluyorum.
ev alisverisleri de bi seferde 70-80 dolar falan tutuyor iste ayda ortalama 150 dolar diyelim.
haftada 30-40 dolar civari benzine gidiyor= 150. otobus bedava aslinda da arabadan hevesimi aliyim iyice :)

ayda 600 dolar civari harciyormusum demek ki. ustune kira, araba odemesi, kablo telefon falan filan var tabi. toparlayip yuvarlayinca 3000 dolar civari ediyor iste ayda her seyiyle.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...