Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Benim okulda öğlen yemeği 15 lira zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 matama said: :) ahahahsadhfıuasdhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 ya bu dedigin mantikli degil, haftada bir sinemaya gitsen bir gece disari ciksan bu para gider, bence biraz kisitli ogrenci hayati dusunuyorsun. nedanko said: gunde 20 milyon harcamak icin fazla gibi, cumartesi cik 50 harca her cumartesi, hafta ici 10 ar harca, yine rahat rahat yetiyo fazlasi da biriktirmeye yeter gibi geldi, belki de yaslandim ne bilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 700-800 falandır 95 kiloyum fast food param o / bi de yol gerisi ailemle yasıyorum bi de bıdı bıdılar vardır gezme falan amma o 100-200ü gecmez. ha bi de gunde minimum 1.8 altın harcamam var erepublikte sayılır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 ortalama 2.5k civarı.. 1000 lira maaşla bir işe girdim oh bütçede boşluk çıktı diye sevinirken 2ay oldu tek kuruş alamadım. Bugün veriyorum istifamı. İşe adam alıp ilk 2 ay maaşı vermemek nedir ayıp be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 pekaziz said: Babam ne kadar verirse o kadar harcıyorum. Hiç biriktirmiyorum. Önümüzdeki aya kadar. ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 her ay en az 15 kişiyi harcarım. vururum vururum saymam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 ben para harcamam para beni harcar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Ayda 10.750 tl ödemem var yalnız cep harçlığı diye tabir ettiğim para yalnızca 1000tl gerisi araba ev ve tüketici kredisine gidiyor. Yalnız ayda 7 8 bin tl harcıyorum diyenlere şaştım kaldım nerde yaşıyosunuz arkadaş ya harbi o kadar para harcamakta bi sanattır, tutumlu olun biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar