Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PS2 aldım ama...

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

evet baya gaza geldım sırf RPG ler yuzunden gıttım PS2 aldım messiah2 pro chip taktırdım ama sorunum bır turlu PSX oyunlarını acamıyorum oysa acması lazım aldıgım yere sordum bana oyunlar uyumlu degıldır dedı ama arsıvımdekı tum oyunlarmı uyumsuzdur kardesım elımde baya PSX oyunu var tek tek denedım azımle dırek browser da acıyor ve CD nın ıkonu cıkıyor delırıcem ımdaatt[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:
Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.

Sosyal ağlarda paylaş

Hayırlı olsun.
Ps1'in oyunlarını açmak için alete Mind Trick tarzı hipnoz uygulamak gerekiyor.
Yani ya reset'e basılı tutacaksın, ya da tıkır tıkır basacaksın beş on kez. Ben bir kere WE4 açmıştım öyle ama çok eskiden. Pek hatırlamıyorum yani.
Zaten çok da kasma, git MGS2, FFX, PoP:SoS oyna. (Hayatımda oynadığım en iyi 3 oyun, sırasıyla.)
Yalnız FFX'i daha bitirmedim, şu ana kadar 2-3 kez gözlerim doldu (ama ağlamadım ;)) eğer gözümden inerse o yaş, FFX'in liderliğini ilan edeceğim.[signature][hline]Az şey ümit edip sonunda az üzülmek; çok şey ümit edip sonunda çok üzülmekten iyidir.
Buna rağmen umutsuzluk hepsinden beterdir.
Daha da kötüsü hayat nadiren bu kadar basittir.

[Bu mesaj Eraq tarafından 04 Temmuz 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi o şöle oluyor efendim.. mesela makinayı kapatıp açtığında reset düğmesi ilk başta kırmızı olur.. ona basılı tutucaksın 5 saniye... aynı şekilde dvd çalıştıtırkende işe yarayan yöntem..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kiddo, 06 Temmuz 2004 03:18 tarihinde demiş ki:
Bende sadece orjinal psx oyunları çalışıyo. kopyaları çalıştıramıyorum öyle.

sanırım o çipten kaynaklanabilir ne kullanıyorsun ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eraq, 04 Temmuz 2004 00:59 tarihinde demiş ki:
Hayırlı olsun.
Ps1'in oyunlarını açmak için alete Mind Trick tarzı hipnoz uygulamak gerekiyor.
Yani ya reset'e basılı tutacaksın, ya da tıkır tıkır basacaksın beş on kez. Ben bir kere WE4 açmıştım öyle ama çok eskiden. Pek hatırlamıyorum yani.
Zaten çok da kasma, git MGS2, FFX, PoP:SoS oyna. (Hayatımda oynadığım en iyi 3 oyun, sırasıyla.)
Yalnız FFX'i daha bitirmedim, şu ana kadar 2-3 kez gözlerim doldu (ama ağlamadım ;)) eğer gözümden inerse o yaş, FFX'in liderliğini ilan edeceğim.

Playstation tarihinde Mgs 1 den başka hiçbir oyun aglatamadı beni..
Bide ultima online a ara verip tekrar basladıgımda ilk acılıdıgında client da calan muzikle aglamıştım neler geldi aklıma o saniyelerde arkadaslarımla yasadıgım..
hey gidi hey..[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa
Ne de önemsicek kadar uzundur..
[b]
Eternal
Sosyal ağlarda paylaş

çift reset denedım bırısı konsol acılınca kupler cıkana kadar resete bas dedı onuda denedım hatta 5 10 kere basmayı denedım yok olmuyor calıstırmıyor bır turlu sıyırtıcam kafayı ama yardımlarınız ıcın cok tesekkur ederım
chıp messiah 2 pro DVD film lerı sorunsuz calıstırıyo ordan anladım :D[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:

Sosyal ağlarda paylaş

said:
theKingpin, 07 Temmuz 2004 01:24 tarihinde demiş ki:
said:
kiddo, 06 Temmuz 2004 03:18 tarihinde demiş ki:
Bende sadece orjinal psx oyunları çalışıyo. kopyaları çalıştıramıyorum öyle.

sanırım o çipten kaynaklanabilir ne kullanıyorsun ?

Adam messiah 2 dedi ama. İçini açıp baksam üstünde yazıyomudurki veya boardun vidalarını sökmeden direk kutuyu açınca görebilirmiyiz?[signature][hline]Kido Süt ve Lahmacunları
Damak zevkinize göre...
MMMMm Nefissss.
Sosyal ağlarda paylaş

hayır hayır makinayı kendi başınıza açmayın,sakat işler onlar..

Tam olarak nasıl çalıştırıldığını öğrendim
dvd film,eski psx oyunlarını ve müzik cdleri için reset tuşuna mavi ejet ışığı yanana kadar basılı tutup bırakıyormuşsun. Sonra eject tuşuna basıp cdyi koyup tekrar eject tuşuna basarak kapatıyormuşsun ve okumaya başlıyormuş

edit:pardon bu arada kingpinde benzer birşey söylemiş

[Bu mesaj Twilight tarafından 09 Temmuz 2004 23:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
valla her yolu denedım aldıgım adama sordum PS2 oyunu gıbı baslatılıyor dedı ama cızıkse okumaz dedı hadı neyse PS1 oyunu oynamıyım dedım ama sımdı bır DVD kıraladım deneyım dıye ee BU SALAK ALET DVD FILM DE ACMIYO.....
puff sınır bosalması yasıyorum kusura bakmayın yukarda yazanları denedım orjınal DVD fılmı ınatla acmıyor oysa chıp olmasa bıle regıondan okuması gerekır sımdıde dusunuyorum acıba adamalr bana numarayla japonyadan gelen makınemı verdı dıye ama makıne pal offf kafayı yıcem[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:

Sosyal ağlarda paylaş

said:
kiddo, 07 Temmuz 2004 19:22 tarihinde demiş ki:
Adam messiah 2 dedi ama. İçini açıp baksam üstünde yazıyomudurki veya boardun vidalarını sökmeden direk kutuyu açınca görebilirmiyiz?

kiddo abi simdi teknik olarak bi ps2i açıp içine bakmadım o yüzden bu sorunu cevaplayamıcam :) üzgünüm..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Bizimle uğraşmak;
Güven
Özveri
Tecrübe ister...
Sosyal ağlarda paylaş

ahah nıhayet ogrendım paylasıyım dedım bıraz yukardakı gıbı ama anlatım daha karısıkh
aletı arkadakı salterden acıyoruz resetın power kırmızı yanıyor sonra ıkı defa ustute eject tuşuna basıyoruz alet acılıp tray acılıyor dızkı koyup eject e basılı tutyoruz taa kı o kuplerın oldugu acılıs ekranının sonuna kadar en sonunda okuyo DVD yı veya oyunu zaten[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...