horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 kardişler yüzdük yüzdük kuyruuna geldik. düğün mekanı arıyoruz. var mı bildiiniz şöle güzel, sakin, ucuz şahane filan yerler düğün için ayarlanabilecek? hiç geyiğe girmeyelim lütfen. yani "şıkıdım düğün salonu :D LOL!" tarzı bişiden fersah fersah uzaklarda takılmakta ziyade fayda mülahaza ediyorum. şahane mekana örnek olarak, şehzade mehmet, zeyrekhane, fethipaşa korusu gibi yerleri belirtebilirim. hepsinin bize uymayan yanları var. avrupa yakasında olması, merkezi olması mega hiper tercih sebebi falandır. görelim pati gücünü.[signature][hline]I can resist everything except temptation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Valla sizler nasıl mutlu olacaksanız öyle düğün yapın, pahalı düğüne ayırcağınız parayla balyaını veya evinizi upgrade edersiniz. Ankara desen birkaç yer bulurum ama İstanbul olunca bilemedim. Yani Kızkulesinde falan ufak çaplı bir yemek+en samimilere nikah töreni desem muhtemelen ciddi masraf çıkarır herhalde ama en azından sayıyı kısıtlı tutup hayat boyu unutamayacak bir düğünyaparsınız. Tabi arayıp kişi başı fiyatı almaya bence değer kesinlikle. Birde inanılmaz pazarlık yap yani benim düğü nde kişi başı 36 dolardan 23 dolara indirip birde üstüne masa süslemeleri ve sandaly süslemelerini falan ekletmiştik. Yani fiyat yüksek diye hemen olmaz deme o fiyata birçok şey ekletebilirsen genel masrafta belkide karlı çıkarsın.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 evet evet bilen varsa soylesin guzel dugun mekani, bu konuyu destekliyorum :) bu arada horas, biz eski moda iskelesinde yapmayi dusunuyoruz, daha kesin deil ama istersen sen de bi sor oraya, eski iskele yerine yapilmis bi restoran, manzara da super horas, bi de bogaz'da kanlica'da cemile sultan korusu var, orasi da diger bir alternatif, cok super acik hava, bogazi tependen goruyor, bi sor sen de istersen[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. [Bu mesaj edi tarafından 18 Temmuz 2004 00:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 yıldız teknik üniversitesinin tam köprü giri$inde bi restoranı var.dügün için süper bi yer tavsiye ederim (avp yakası) onun dı$ında kar$ıda fenerbahçe yat klubü var orası da güzel.. fiyatlar hakkında bi bilgim olmadıgı için ne kadar uyar ne kadar uymaz bilmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Kiz kulesi kokteyl (adam basi 1 icki 3 ara sicak/soguk) pazartesi gunleri kisi basi 16 euro (100 kisiye kapatilabiliyor) Hafta sonu kokteyl (adam basi 3 icki 3 ara sicak/soguk) kisi basi 25 euro (250 kisiye kapatiliyor) Divan kurucesme kokteyl ( Sampanya + pasta ) kisi basi 20 euro (en son baktigimda) minimum 200 kisi. (Pazarlik yapiyorlar :p) Bildigim en ucuzlar bunlar. Yemekli ve kokteyl prolonge paketler hakkinda fiyat bilgim yok. Istanbul uni vs. tanidiginiz varsa Balta limanindan iyi fiyat alabilirsiniz sanirim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 arkadaşlar teşekkürler ilginiz için. bonepart haklısın, biraz daha detay veriyim. düğüne gelecek insanlar arasında kadın erkek ayrı oturmak isteyeceklerden başı gözü piercingli arkadaşlara kadar geniş bi kitle var. o manada aseksüel bi mekan olması iyidir. müzik gerekmiyor. ama hazırda bir ses sistemi gelecek fasıl ekibinin işini kolaylaştırıcak. davetli sayısı yüksek olacak gibi görünüyor (min. 350). fethipaşa korusunu liste dışı bırakmamın en önemli sebebi de bu. açık havada olması yine tercih meselesi. içkisiz mekan olması şart. aslında olabilecek en güzel mekanlar benim için, restore edilmiş eski yapılar, veya orman olur koru olur, yeşillik içine yerleşmiş büyük bahçeli bir yerdir. mekanın düğünler için özel bi yer olmasını tercih etmiyorum. ama siz tavsiyelere devam edin lütfen. herkese teşekkürler. edi bahsettiğin yerler kulağa hoş geliyo en kısa zamanda bi bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 ickisiz se yıldiz sarayi olabilir, ztn belediye yonettigi icin ickide problem cikabilir isterseniz. eski hos bi bina, bahcesi 300 kisi alir rahat, icinde de bol mekan var[signature][hline] FANTAMANYAA FANTAMANYAA FANTAMANYAA FANTAMANYA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Abi benim bildiğim güzel biyer varda,orda senin piercingli adamları döverler ya :) Onun dışında Yüksel Düğün Salonu var Esenler/İstanbul'da ama pahalı olabilir bilmiyorum. Bak buda sitesi gir bak: http://www.yukselds.com [signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young [Bu mesaj Sensible tarafından 19 Temmuz 2004 03:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 sultanbeyli belediyesinin düğün salonu var bizim kuzenin düğününü orda yapmıştık ucuzdur ama çok güzel diildir ama bakılıp görülmesinde yarar var heberin olsun ayrıyetten MUTLULUKLAR[signature][hline]baktım baktı bakıştık babası geldi kaçıştık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Horace cim gerçi söylemiştim sanırım sana ama bir daha hatırlatmakta fayda görmüyor değilim. Şellale de olmasına ne dersin hem açık hem kapalı alanı var geniş mekan yeşillik var merkezi bi yerde aalkolsüz.müzik sistemi var ayrıca sahibi tanıdık . gecen bizim hüseyinin düğünüde orda oldu. uygun bişeyler yapılır gibi bilmem ne dersin:)[signature][hline] "kadınlara mı gidiyorsun? kırbacını unutma!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 ay daha geçen gün aklımdaydı, bu horas nişanlanmıştı, ne ara evlenecek acaba ayol ses seda çıkmadı hayırdır diye :) şimcik horasçım, yengeye selam ederek başliim ben hemen. sonra da sana geçenlerde gittiğimiz bi yerden bahsediim. hani kilyos yolu var ya, zekeriyaköy sapağını geçtikten sonra sağ tarafta içeride, etrafı ormanla çevrili bir kır alanındaki bir düğüne gittik geçenlerde... mekanın adı... öeeee.... ühüeeee.. valla hatırlayamıyorum, ama yani zekeriyaköy sapağını (hani bööle sola doğru) geçtikten en fazla 200 metre filan sonradır, solda. ilk yer, kaçırmak imkansız... mekan dediğim yer baya ağaçlar arasında (çok güzel ağaçlar vardı, süperdi) büyükçe bir çim alan. oraya masalar atılmıştı, açık büfe mezeler, bi de kocaman, içinde pirzolalar, köfteler, tavuk kanatları filan pişen bir mangal vardı. bi de iki-üç yere de masalar kurmuşlardı, ordan bira, şarap, hede, hödö servisi vardı. ama istemezseniz koymazlar. masaların durduğu yerin önüne de eşşek gibi ses sistemi kurulmuştu, ilerleyen saatlerde birkaç grup çaldı orda filan... tek problem vardı, hava bayaa bi esiyorsu yani. o kokoş kokoş giyinmiş kızlar baya üşüdüler :) ha bi problem daha vardı: masa sandalyeler plastikti :/ valla laf aramızda biz de bakınıyoruz bu ara bööle minik bi kutlama yapacak bir yer. aile baskısı kaçıp evlenivermeye izin vermiyor malum. illa da tutturuyorlar. filan... biz tam da bakınırken bööle bi kır düğününe şahit olunca hoşumuza gitmişti, belki bi değerlendirirsin. öyle bir yerde ucuza hoş birşeyler yapılabilir gibi geliyo bana. mutluluklar diliyorum şimdiden... [Bu mesaj Emaleth tarafından 20 Temmuz 2004 10:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 ha bi de yıldız sarayı var tabe (biri demiş zaten yukarıda). içkisiz, bahçesi var negzel, içerisi de var... belediye yeri olduğu için fiyatı uygundur hem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 parasal olarak bilmiyorum ama geçen gün gittiğim düğünün mekanı süperdi. boğaziçi üni güney kampüsünde adını unuttum öğretim görewlileri we mezunlar için lokal gibi bi yer war. bilmemne lounge adı ama ne tam hatırlamıyorum. boğaz manzaralı baya hoş bi yer. ama dediğim gibi parasal olarak bilmiyorum[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 eheh. mrbomb tam da oraya bakıcaktı yengen. bakalım nasıl olur. arkadaşlar hepinize teşekkür ediyom ayrıça. böhühüh.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 horacegoesmarriage bole bişi olcak artık heralde niki.. (oldumu bilmiyom)[signature][hline]Bugün yine hayatımda görmediğim çok şey yaşadım.. garip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: horacegoesskiing, 21 Temmuz 2004 14:03 tarihinde demiş ki: eheh. mrbomb tam da oraya bakıcaktı yengen. bakalım nasıl olur. arkadaşlar hepinize teşekkür ediyom ayrıça. böhühüh. parası uygunsa hiç düşünmeden ayarlayın derim. nikah kıyımı + kokteyl + yemek harika bi organizasyon oluyo. heralde daha önceden tecrübeli bi yer hiç bi aksaklık olmuyo[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Düğünlerde tartışmasız en iyi yer bence çırağandır ama para durumunu bilemem tabii ki.Moda Deniz Kulubüde oldukça güzeldir.Çiftehavuzlar sahilde Büyük Kulüp de oldukça güzeldir ama kulüpe üyelik gerekiyor bildiğim kadarıyla.Bunların dışında bir yer gelmiyor aklıma bunların hepsi pahalı yerler sanıyorum içki durumunuda yönetimlerle gidip heryerde halledebilirsin nasılsa 350kişiye ancak mekan kapattırılırsa olur. keşke fiyat sınırı sölesen..[signature][hline][Bu mesaj Marduk tarafından 32[!] Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 yarın milliyet gazetesi al horace onda 70 sayfalık düğün bilmemnesi olacakmiş ona bakarsın[signature][hline]Tanrı mutlu olsaydı yaratırmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berdush Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Horas hoja istersen sakarya uni.side olur bak.. Hem gelin arabası yerine gelin treni falan yaparıs çok deli olur. tam senlik böle sıradışı bi düün. Sakarya unisinin kafeteryasını haftasonları düğünlere kiralıyolar ucuza.. Döner sermayeye bak nasıl işlio takır takır.. =)[signature][hline]Müziksiz hayat bir hatadır. Nietzsche Hatasız kul olmaz.. Gencebay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 mutluluklar dileklerimle aslında pek de bu konularda bilgili olmayarak bi öneri sunmak istiyorum..floryadaki deniz kenarındaki büyük lokantalar açık hava+deniz kıyısı imkanıyla iyi bi alternatif olabilir..[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 bir aksilik çıkmazsa şehzade mehmette yapılmasına karar verdik biz. hepinize çok teşekkürler.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 said: horacegoesskiing, 18 Temmuz 2004 12:27 tarihinde demiş ki:başı gözü piercingli arkadaşlara kadar geniş bi kitle var. Har har =). Briefing almam lazım senden kısa sürede =P.[signature][hline]Mortalite, volens et potens. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Gözün aydın horas, en zor kısmı geride kalmış o zaman =] Mutluluklar bu arada.[signature][hline]Emaleth, 04 Temmuz 2004 21:27 tarihinde demiş ki: ...kaliteli adult forum olacaksın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 hayırlara vesile olur inşallak horasım :) foto da isteriz, biliyosun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mutluluklar dilerim,dillere destan bir düğün,efsanelere konu bir evliliğiniz olur inşallah.[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar