Nartanesi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Lise yıllarımda odamın duvarına kocaman harflerle yazdığım bi şiirdi.. Geçen gün bi fotoğrafta dikkatimi çekti, toparlamaya çalıştım: Kalbim bahar mevsimidir, Hafiften bir rüzgar eser yaylalarında Dağlarında kızıl çilekleri vardır Sarp kayaları vardır; bir cana muhtaç... Al onu... Ve bir şiir yaz yeşil yapraklarına Gönlünden kopan.. Onlar sararıp güz gelmeden... Kime yazdım hatırlamıyorum, hatta birine mi yazdım yoksa öylesine mi onu bile bilmiyorum. Sadece merak ettiğim bişey var: O zamanlar ne anlarmışım kalbe gelen güzden?..[signature][hline]Yalnızlığa dayanırım da, bi başınalığa asla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berdush Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Çok güzelmiş..[signature][hline]Müziksiz hayat bir hatadır. Nietzsche Hatasız kul olmaz.. Gencebay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 çok hoşuma gitti baya güsel olmuş[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schifo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 duvara yazdığına göre baya bi içinlenmişsin[signature][hline]Müzik ruhun orgazmıdır. Aşık kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkLegion Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Çok güzel olmuş nartanesi Zamanin önemi yürek yüre hep aynı yürek unutma[signature][hline]Her zaman Her Yolun Bir Hedefi Her yolcunun Bi Amaci Vardir Yalın Kuleyin D.D. :tebrikz: [ quote ]karakedi, 14 Haziran 2004 21:56 tarihinde demiş ki: sen sus fetist seni... [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 güsell yazm1ss1n zaman1nda :)[signature][hline]NoRmAl_KaN_eMeN_DrAqLa (edi'nin youn istei üzerine) :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 yüreğine baktığın kadar yürek yürektir..bırakıp salarsan güz yaprakları kalbini kaplar..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 içtenliğiniz için teşekkürler...[signature][hline]Yalnızlığa dayanırım da, bi başınalığa asla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 said: Seperate, 26 Temmuz 2004 23:34 tarihinde demiş ki: yüreğine baktığın kadar yürek yürektir..bırakıp salarsan güz yaprakları kalbini kaplar.. sadece benim bakmam yeterli olsa kır çiçekleriyle dolardı elbet... ama paylaştıkça şu kalbi, her giden biraz bulut biraz rüzgar bırakıyo geride...[signature][hline]Yalnızlığa dayanırım da, bi başınalığa asla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar