falcon Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Nereye acsam bilemedim bende buraya acayım dedim sonucta internet telif hakları; Ben kendime bir site kurdum ordan video oynatmak istiyorum en başlarda webhostta yer kaplıcagına vimeo gibi bir siteden upload edip ordan kendi siteme video oynatıcısı koymuştum ancak vimeo videolarımı telif hakkı vs bişiler diyip kaldırdı bircok sitenin telif haklarını almadan yayımladıklarını biliyorum şimdi ben bu videoları kendi sunucumdan yayımlarsam yasal acıdan riskli olur mu? ilgilenenlere bütün bir naruto arşivi koyuyordum. şimdiden teşekkür ederim
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 vallahi öyle bişi olsa animefreak şimdiye patlardı
falcon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 evet benimde aklıma direk animefreak gelior ama bilemiyorum neyse yayımlıcam kendi sitemde animeleri :D telif hakları problem yaratıcak olsa o binlerce sitedekilerin hepsinin telif hakkı aldıgnı sanmıorm ayrıca problem durumunda önce haber verilmesi lazım uyarı maksadıyla kaldırmazsanız şu şu işlemi gerçekleştiricegiz die ozaman kaldırırm :D
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 olabilir, o yuzden telif hakkini dert etmeyen hostlar var(dir elbet), onlardan birini kullanabilirsin.
di Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Telif hakki her yerde dert aslini istersen ama telif hakkina sahip olan firmanin, sunucunun bulundugu ulkede bir ofisi yoksa ellerinden birsey gelmeyebiliyor. Lakin Avrupa ulkelerinin duyarliligi bile yetebiliyor bu konularda. O yuzden epeyce firma/ulke dolasman gerekebilir.
reyou Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 direk youtube a koy? ben youtube sarki koymustum direk, adamlar dediler, bu video yasal content iceriyo ama panige gerek yok sizin yapmaniz gereken bisi yok biz halledicez, diyip koydular bi guzel youtube bende anlamadim noldugunu. 1-2 tanede degil yani 4-5 sarki yuklemisimdir. adamlar kanun gibi valla :D ha bide, youtube izlemeyenler icin sitene dns tutorial i koyarsan izleyemeyenler bakip izleyebilirler, ben hazirlicam bitane video tutorial alkislar a koyarim buyuk olasilikla izlesin millet :)
Öne çıkan mesajlar