ladywar Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 alla alla neyse patchden sonra paylaşırsan sevinirim tabi patch 231315453 mb degilse :D
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Dilawer hanginiz lol, nasıl flamelemiş.
ladywar Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 arkadaslar ben yaptım oldu smdi /c de warhammer dosyasının içnde warpatch bin dosyası var silin onu sonra warhammer dosyasını kapatmadan warpatch e tıklayın oyun açılıyor deneyin sonucu bekliyorum ben oyundayım :D
depresy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 portlarla da olmadı benim sildim portları düzeldi sandım yeniden denedim şimdi yine olmadı .
depresy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 hemen deniyorum :D olmadı bende yine .. :(
depresy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 malesef . bin dosyaları arasında 2 kb lik bi oynama oldu 838 e düstü 840tan sildikten sonra eskisini. ama acılmadı yine bekledi hata verdi
ladywar Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 alla alla ben sildm warpartc bin dosyasını snra hemen orda ki warpatch exe tıkladm girdi :(
ladywar Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 he bi dk bu arada ctrl alt delete yappp warpatch uygulamasını sonlandrman lzm di :D
depresy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 aynısını yaptım ben de ama umutlandım bi işlem yapıyo gibi gözüktü yeni bin dosyası geldi sonra yine patch hatası . anlamadım :D ctrl alt del yaptım kapalıydı uygulama :(
elrosin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 bişiler oluyor ama anlamıyorum yahu, pts de girdim oyuna, character select bölümünde mesela karakter animasyonlarını seslendirip efekt vermişler. ama şimdi de ana serverlerin hiçbiri listede görünmüyor.
Sharp Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Oyunu yeni aldım güzelce portlarımı açtım bir güzel de kurdum bayadır da warhammer a geçmek istiyordum sonra pat ne geçiş ama iki gündür patch le başım dertte "PATCH ERROR" bu nesi yok böyle birşey arkadaşlar pc ye yeniden formatladım keza aynı hata başlarım böyle işe kepaze etti bu oyun beni ne yapsam acaba mail attıp saydıracam en sonunda bakalım
Melatonin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 hmm simdi sabah denedim duzelmish tamamen telekom problmemi arkadaslar.
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 çıkmadan bir bakıyım dedim de, halen giremiyorum. bakalım öğlene kadar düzeltirler belki.
Sharp Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Arkadaşlar ben oyunu tekrar silip kurdum masa üstündeki kısa yolla tıklıyorum birşey açılmıyor bir süre sonra patch error çıkıyor bazen hiç bir şey olmuyor arada client error ayrıca oyunun ana sitesinde my account kısmına kullanıcı adımı ve şifremi yazıyorum hiç bir uyarı yazısı görmeden tekrar şifre kısmı boş olarak sayfa çıkıyor kısacası şifreyle bile siteye giremiyorum. Normalde warpatch.exe tıkladığımızda bir pencere gelmesi gerekmiyor mu? Anlamadım gitti.
BaduvaneY Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 bnd patch hatası olmadı ama dün akşamdan beri oyuna girdiim anda dc yiyorum. bu sorunla bi alakası varmı? ( ztn çoğu zmn dc yiyodum, dün hep yedim )
dakro Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 @sharp evet olması gerekiyor ama öncelikle warhammer'ın ekibinden kaynaklı bi sorun vardı. şimdide telekom kaynaklı bir sorun var sanırım. bende patch yapamıyorum. sadece war için değil league of legends oynuyorum orada da aynı sorunla karsılaşıyorum. ana sayfasına bile girebilmek mümkün değil.
Sharp Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Öncelikle mesajın için teşekkür ederim. Bende oyunun ana sitesinde ki forumu kurcalıyorum patch error sıkıntısı yaşayanlar sanırım çoğunluk Türkiye'den bağlanan bizim gibi oyuncular. Yeni alıp kurduğun bir oyunda bu tarz problemi yaşamış olmam can sıkıcı. Dediğim gibi ne sitede account la bağlanabiliyor(pass hatası bile vermiyor ulaşılamadı diyor bir!!!) nede warpatch.exe girebiliyorum. Sabır !!!
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 said: Dear, useless, unskilled, clumsy, ineffective GOA Tech Support Team, can you fix this problem please. it's enough for 1 day OR give me your address so we can meet and fix some problems together. noobs... abi ahahah
F Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Bu olayi kesinlikle Turk Telekomun basinin altindan cikiyor diye saniyordum ancak wow,swg vs. gibi oyunlara girmek hic bir problem yasamazken,Warhammer patcher hatasi aliyorum 24 saattir.Sizden ricam Offical Forumlara herkezin birer post acmasi ve GOA calisanlarinin dikkatini cekmemiz. Suanda kimse bizi tinlamiyor, '3-5 kisi giremiyor bosver' tavrindalar. http://forums.war-europe.com/warhammeronline/board?board.id=BugINET_EN
dakro Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 bir kısmı yine telekomun suçu önceki msj'ımda da yazdım league of legends eu da login bile olamazken league of legends america da çatır çatır oynayabiliyorsun. war pacth + türk telekom = fatal error!
Sharp Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Ben war-europe.com da login bile olamıyorum geçtim artık patch i hata mesajı veya bağlanamadın ibaresi bile yok connect tıkladım mı bekliyorum bir saat dönüyor sonra tak başladığım yerdeyim. Sorun ttnet olsa siteye bile giremeyiz bence foruma katılacağım login olamazken nasıl... ya sabır !!!
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 http://home.netone.com.tr/sonuc.asp?ticketid=710503 neredeyse başladığı saate denk geliyor açılış tarihi, muhtemelen turktelekomun hipiliği yine. ama şeyi anlamıyorum, war-europe a girebilirken serverla ilgili bilgilere dahi ulaşamıyorum (realmwar üzerinden)
ukyo Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Marl0_on said: muhtemelen turktelekomun hipiliği yine.heuehu
F Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 1.3.4 yarin (Persembe) gunu geliyormus.En azindan o gun bir cozum bulunmus olur diye umuyorum. http://www.war-europe.com/#/news/?id_news=en638&lang=en
Öne çıkan mesajlar