LastManStanding Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 bugün rüyamda steve harris i gördüm.kendisi grubuyla beraber konser için türkiyeye gelmiş.konser sonrası elemanla konuşuyoruz felan.ama daha önceden birbirimizi tanıyomuşuz, yani acaip kankayız.bi yandan içki bi yandan muhabbet, adama 1-2 kelime türkçe öğretiyorum felan asjkfdhkasfjkasf.bruceda yanımızdan geçti gitti ne selam var ne bişey.dedim steve, bu bruce ın g.tünü çok kaldırmışsınız.adam dedi soğuk adamdır ama severim keratayı.adam ben işemeye gidiyom dedi bi gidiş o gidiş.rüyada burda bitti zaten. Ulan hibine bruce grupta ençok seni severdim, bi selam vermedinya.artık yeni kankam steve bundan böyle.
Red Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 bende geçenlerde ramiz dayıyı gördüm.adam ögüt veriyordu ahah
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Öğrettiğin kelimeler neydi? Acayip merak ettim. Küfür mü? :D
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 sanatta ayrın meydının resmi var ya yani gelmiş ordaki garsonlarla resim çekmişler filan asmışlar rezil ya of
Öne çıkan mesajlar